Prijs nieuwe McLaren 720S bekend!

720S1Louwman Exclusive in Utrecht heeft de prijs van de nieuwe Super Series van McLaren, de 720S die twee weken geleden in Genève werd onthuld, bekend gemaakt: de auto is leverbaar vanaf 307.700 euro inclusief btw en bpm. Hij is daarmee nauwelijks duurder dan de auto die hij opvolgt, terwijl zijn uitrusting uitgebreider is en de prestaties van een nog hoger niveau zijn. Bovendien is de 720S fors goedkoper dan rond zijn wereldpremière in Geneve werd gecommuniceerd. Ook goed om te weten: ten opzichte van de meeste concurrenten biedt de 720S een hogere topsnelheid, is hij sneller op de sprint van 0 naar 100 km/h en 200 km/h en beschikt het model standaard over koolstof-keramische remmen en dynamische aerodynamica.
Er zijn drie uitvoeringsspecificaties beschikbaar. Naast het standaardmodel is er keuze uit Luxury of Performance specificaties, waarbij de laatstgenoemde meer koolstofvezel delen heeft om de sportiviteit nog verder te benadrukken. Welke versie ook wordt gekozen, een verlicht motorcompartiment heeft elke uitvoering.

720S2Ook direct leverbaar is een groot aantal opties en accessoires van McLaren Special Operations, MSO, om de 720S te personaliseren. Dit maatwerkprogramma zorgt er voor dat elke McLaren en dus ook de 720S vrijwel volledig gepersonaliseerd kan worden en zo aan de smaak van de koper kan worden aangepast.

Wie niet kan wachten tot de eerste McLaren 720S in de showroom in Utrecht te bewonderen is, kan de 720S van zijn of haar keuze zelf samenstellen met de car configurator op de speciale, geheel aan de nieuwe Super Series gewijde website https://720s.mclaren.com/.

Lees ook:Leuke extra’s bij McLaren…
Lees ook:McLaren geeft naam aan nieuw model…
Lees ook:McLaren werkt aan nieuwe Super Series…
Lees ook:Exclusieve McLaren 675 krijgt een prijs!
Lees ook:McLaren onthult weer stukjes van haar Super Series…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.