Leuke extra’s bij McLaren…

MCL 6Zowel eigenaren van een McLaren uit de Super Series als de geluksvogels die er een besteld hebben, kunnen nu ook na aflevering hun auto verder personaliseren dankzij een nieuwe serie fraaie opties en accessoires, ontwikkeld door McLaren Special Operations (MSO) onder de naam MSO Defined. Louwman Exclusive in Utrecht, dealer en importeur van McLaren in Nederland, zorgt uiteraard voor vakkundige montage. De accessoires zijn beschikbaar voor alle modellen uit de Super Series, van 12C tot 675LT en kunnen zowel op een nieuwe als reeds rijdende auto gemonteerd worden. Niet alleen het uiterlijk wordt verfraaid, ook dragen de speciale opties bij aan gewichtsbesparing en daarmee nog betere prestaties.

570S Track Pack 1Een van de meest in het oog springende accessoires uit de MSO Defined collectie voor de Super Series is de koolstofvezel diffuser, die het gewicht verlaagt en de luchtstroom beter geleidt. Ook nieuw zijn koolstofvezel spiegelarmen die worden geleverd in combinatie met bijpassende spiegelkappen. Daarnaast zijn er koolstofvezel voorspatborden met louvres, waarvan de vormgeving is geïnspireerd op de historische raceauto’s van McLaren, zoals de McLaren M8D die in 1970 de Can-Am won. Ook deze delen zijn lichter dan de standaard spatborden, om precies te zijn 0,5 kg. Daarnaast zijn ze voorzien van speciaal vormgegeven wielkastranden die zorgen dat er geen turbulenties ontstaan onder het spatbord rond het wiel, resulterend in meer grip voor beide voorwielen. Ook een motorkap die is uitgevoerd in zichtbaar koolstofvezel en zoals op de McLaren 650S Can-Am geleverd, is nu als achteraf te monteren accessoire beschikbaar.

MCL3Het interieur kan uitgerust worden met MSO Defined koolstofvezel omlijstingen van de ventilatieroosters. Ook dorpelbekleding in koolstofvezel is mogelijk, niet alleen om het interieur een nog sportievere uitstraling te geven, maar ook om de dorpels van de het MonoCell-chassis te beschermen. Speciaal voor McLaren-eigenaren die hun auto wel eens op het circuit inzetten, is er een koolstofvezel stuurwiel, dat naar keuze leverbaar is met een met leer beklede of een Alcantara® stuurrand. Ook fraai zijn de bijbehorende extra grote koolstofvezel flippers voor het snel schakelen tussen de versnellingen.

De nieuwe opties en accessoires van MSO Defined voor de McLaren Super Series zijn per direct te bestellen voor nieuwe en bestaande klanten en kunnen worden gemonteerd op nieuwe modellen en de auto’s uit het Qualified programma. De accessoires worden vakkundig gemonteerd door de McLaren-technici van Louwman Exclusive.

Lees ook:McLaren werkt aan nieuwe Super Series…
Lees ook:Prijs nieuwe McLaren 720S bekend!
Lees ook:McLaren geeft naam aan nieuw model…
Lees ook:McLaren Sports in serieproductie
Lees ook:Exclusieve McLaren 675 krijgt een prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.