McLaren geeft naam aan nieuw model…

Gisteren maakte McLaren bekend dat het eerste model in de nieuwe Sports Series 570S Coupé zal heten. Deze tweezits sportwagen is voorzien van een V8-motor en gebouwd rond een koolstofvezel structuur. De nieuwe McLaren zal zijn fraaie, aerodynamische uiterlijk voor het eerst laten zien over minder dan een week op de 115e Internationale Autoshow van New York.
Met de presentatie van het eerste model in de Sports Series, de 570S Coupé, toont McLaren in New York voor het eerst wereldwijd haar modelstrategie die gebaseerd is op drie modelseries. Elke auto in de Sports Series deelt zijn DNA met de twee hoger in de McLaren-hiërarchie geplaatste modellijnen, de Super Series en de Ultimate Series.
De nieuwe 570S Coupé is een pure McLaren en levert toonaangevende prestaties, gekoppeld aan optimale rijeigenschappen en een ongeëvenaarde wegligging. McLaren is er opnieuw in geslaagd al haar ervaring op het gebied van racetechnologie te vertalen naar een sportwagen voor de openbare weg.
Geheel volgens de traditie die begon bij de 650S, staat het getal 570 in de naam van het eerste model in McLarens Sports Series voor het vermogen dat de V8-motor levert.

De nieuwe McLaren Sports Series staat in de loop van dit jaar naast de modellen uit de Super Series en Ultimate Series in de showroom van Louwman Exclusive in Utrecht, de enige officiële vertegenwoordiger van McLaren in Nederland. Verdere details en afbeeldingen van de McLaren 570S Coupé zullen komende week bekend gemaakt worden in aanloop naar de McLaren Automotive persconferentie in New York op woensdag 1 april 2015 om 14.55 uur EST (20.55 uur CET), op stand 704, level 3.

Lees ook:McLaren brengt nieuw Ultimate Series model…
Lees ook:McLaren werkt aan nieuwe Super Series…
Lees ook:McLaren Sports in serieproductie
Lees ook:McLaren prijst de 570S en 540c
Lees ook:McLaren blijft roots trouw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.