Categorie: "Tuning enzo"

9ff neemt Porsche 911 Turbo Cabriolet onder handen

Het resultaat is onvoorstelbaar. Maar liefst 910 pk weet 9ff uit de motor van de 911 (997) Turbo te halen. Standaard levert dit blok al 480 pk, maar de heren van 9ff verdubbelen dit bijna! Naast het extra vermogen kun je 911 ook optisch wijzigen. Nieuwe voorbumper, andere achterbumper, nieuwe velgen - je kent het wel. Maar dat is natuurlijk niet waarom het allemaal draait bij 9ff. Dat is namelijk de topsnelheid. 9ff staat namelijk bekend om hun hogesnelheidstesten op het ronde circuit van Nardo.Porsche 911 (997) Turbo Cabriolet tuned by 9ff

 

Russisch handwerk: BMW’s omtoveren tot Volga’s.

Beste lezers. Er is iets wat ik jullie al heel lang wilde laten zien, maar….ik was de link kwijt. Dankzij Paul Tan heb ik nu eindelijk de link weer terug gevonden. Zie hier hoe een BMW 6-serie door vier vakmannen is omgetoverd tot een Volga GAZ-21Convertible "leadsled" (of hotrot, zoals u wilt).BMW Volga hotrod

Klik voor meer beelden van het proces en het eindresultaat op de foto.

Onverenigbaar: Hamann Ferrari F430 Black Miracle

Hamann Ferrari F430Het onverenigbare verenigd. De schone en ranke trots van Ferrari met bruut geweld omgetoverd tot een woeste Lamborghini-imitatie. Zie hier de Hamann Ferrari F430 Black Miracle.

Daar staat ze dan. Als een tienerdochter die zich rebels heeft uitgedost met dikke lagen make-up, lieslaarzen en een te strak shirtje. Alle natuurlijk schoonheid is zorgvuldig vervangen door onechtheid.

Roush demoniseert Ford GT

Ford GT RoushWaarom zou je een auto die toch al flink overpowered is nog verder tot het uiterste qua prestaties dwingen? Gewoon, omdat het leuk is natuurlijk. Dat moet tuner Roush gedacht hebben.Het resultaat is de Ford GT 600 RE.

Cosmetisch is er niets veranderd, op zwarte velgen en getinte ramen na. Op motorisch vlak is er meer gebeurd.

Opgerekte Lamborghini voor Shaq

Shaq Oneil LamborghiniDe Amerikaanse basketbalspeler Shaq o' Neal had een probleem. Hij vond een Lamborghini Gallardo zo geweldig, maar hij paste er niet in. Maar ach, als geld geen rol speelt, is alles mogelijk. Gaffoglio Family Metalcrafters heeft daarom op speciale bestelling een Gallardo met ruim 30 centimeter verlengd. Bijzonder, want het bedrijf houdt zich normaal gesproken alleen bezig met lucht- en ruimtevaartuigen.

Bentley Continental GT wordt Bugatti Veyron

Stel, je wilde zo graag een Bugatti Veyron, maar ze waren al uitverkocht voordat je er een kon bestellen. Geen nood, dan neem je gewoon iets wat erop lijkt en modificeer je dat een beetje.

Zoals deze Bentley Continental GT bijvoorbeeld…

Ik zeg, duurste tuning van het laagste niveau!

Lamborghini Diablo verminkt als Alar Concept

Lamborghini Alar ConceptEen paar weken geleden kwamen er schetsen vrij van een afgrijselijk nieuw concept. Ontwerper Joan Ferci had een concet bedacht op basis van een Lamborghini Diablo en deze omgedoopt naar de Lamborghini Alar Concept.

Velen wensten dat deze schets zou verdwijnen in de papierversnipperaar of in de vergetelheid, maar dat mocht niet baten. In Buenos Aires, Argentinie, is deze auto onthuld.

Populair Hotrodding komt Interactive Wheelshop

Heb je een Amerikaanse auto en ben je van plan die zelf te costumizen met een setje dikke velgen, een mooie paintjob, verlagingssetje en andersoortige toeters en bellen? En vraag je je dan toevallig ook nog af hoe dat eruit zou kunnen gaan zien? Stop maar met dat geklooi in Photoshop, want Populair Hotrodding komt binnenkort met de oplossing.

Klik snel om een promofilmpje te zien van de nieuwe Interactive Wheelshop.

Heb je toevallig geen Amerikaanse slee? Dan blijft het gewoon leuk om je droom-musclecar te ontwerpen natuurlijk.

Hamann maakt brute versie van de MINI

Mini HamannWat John Cooper kan, kan Hamann ook. Het Duitse tuningbedrijf presenteerde deze week hun visie op een "dikke" MINI.

Het Hamann sportpakket bevat naast een nieuwe bumper met onderspoiler en sideskirts nog wat extra uiterlijk-vertoon-hulpmiddelen zoals 17 of 18 inch wielen. Ook in het interieur zijn wat smaakvolle details aangebracht.

N2a nieuwe grote naam in de Amerikaanse custom-scene

Hallelujah! Toegegeven, ik vind het soms moeilijk om een goede selectie te maken uit al het dagelijkse autonieuws, maar deze kon ik echt niet overslaan!

GM n2a

Dit is de 789, een creatie van custom koetsbouwer n2a (No Two Alike). Dat is eigenlijk niet helemaal waar, want voor het luttele bedrag van $135.000 kan een echte 789 van jou zijn, inclusief Corvette-luxe en een passende V8 waar 400PK uitkomt. Er zullen dus wel zeker gelijken gebouwd worden.