N2a nieuwe grote naam in de Amerikaanse custom-scene

Hallelujah! Toegegeven, ik vind het soms moeilijk om een goede selectie te maken uit al het dagelijkse autonieuws, maar deze kon ik echt niet overslaan!

Dit is de 789, een creatie van custom koetsbouwer n2a (No Two Alike). Dat is eigenlijk niet helemaal waar, want voor het luttele bedrag van $135.000 kan een echte 789 van jou zijn, inclusief Corvette-luxe en een passende V8 waar 400PK uitkomt. Er zullen dus wel zeker gelijken gebouwd worden.

Het model is genoemd naar de bouwjaren van de automodellen waar dit model op gebaseerd is. General Motors-producten uit 1957, 1958 en 1959.

De 789 is niet het enige product van n2a. Ze hebben ook schetsen klaarliggen voor een Buick Wildcat, een retro-revival van het oude model. 

Het derde model wat in ontwikkeling is, luistert naar de naam "5-to-1". Vermoedelijk omdat er kenmerken van 5 Amerikaanse auto's uit vroegertijden in te herkennen zijn, maar voor mij blijft het nog een vaag herkenbaar raadplaatje.

Vergeet Foose en Cottington, n2a is de koetsbouwer om in de gaten te houden het komende seizoen! Kijk snel op de website.

Lees ook:Yugo productie gestaakt
Lees ook:Volkswagen schetst nieuwe grote sedan…de Arteon!
Lees ook:Duitse autofabrikanten moeten om; EU eist ander koelmiddel airco…
Lees ook:Hoe komt de Ibiza aan zijn naam? Simpel!
Lees ook:Schetsen nieuwe Volkswagen Beetle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.