Ultieme Crafter rolstoelbus van VW

Crafter rolstoelbusVolkswagen Bedrijfswagens toont de nieuwe Crafter-rolstoelbus als Nederlandse primeur op Taxi Expo in Houten. Deze nieuwe versie van de Crafter is op maat gebouwd voor multifunctioneel personenvervoer. De nieuwe Volkswagen Crafter is met zijn moderne uitstraling, innovatieve technologie en betaalbare kwaliteit bij uitstek geschikt voor ombouw tot rolstoelbus.
De Volkswagen Crafter-rolstoelbus maakt optimaal gebruik van de flexibele mogelijkheden die de nieuwe Crafter standaard biedt. De nieuwste grote bedrijfswagen van Volkswagen kan worden geleverd met een rolstoel voorbereidingspakket dat af fabriek is aangebracht. Als versie L3H3 of L4H3 biedt de Crafter riant plaats aan maximaal acht personen, vier rolstoelen of een combinatie hiervan. De opstelling van stoelen en rolstoelplaatsen is variabel, zodat de Crafter geheel naar behoefte van de taxiondernemer is in te delen. Bij de ontwikkeling van de Crafter-rolstoelbus heeft Volkswagen Bedrijfswagens vergaand rekening gehouden met de wensen en eisen van de gebruikers en wetgevers. Zo zijn de rolstoelen veilig vast te zetten en gemakkelijk te fixeren met extra lange spanbanden.

VW Crafter 500_vw-crafter-08Sterke punten van de nieuwe Crafter-rolstoelbus zijn onder meer de hoge deuren voor optimaal in- en uitladen van de passagiers, het rij-, zit- en werkcomfort en de wendbaarheid in stedelijk verkeer. Daarnaast is iedere Crafter voorzien van een groot aantal veiligheidssystemen zoals Multi collision brake en Side wind assist. Deze Volkswagen Bedrijfswagen is leverbaar met een ergoComfort geveerde bestuurdersstoel en heeft hij als eerste in zijn klasse elektromechanische stuurbekrachtiging. Bovendien levert Volkswagen Bedrijfswagens de Crafter nu ook met geavanceerde 8-traps automaat, wat goed nieuws is voor de taxibranche. De speciaal voor de Crafter ontwikkelde 2.0-liter TDI-motoren zijn krachtig, betrouwbaar en zuinig. Dankzij de maatwerk taxioplossingen voor rolstoelbussen, kunnen ondernemers jaarlijks fors besparen op de toch al lage brandstofkosten van de Crafter.

Lees ook:VW introduceerde nieuwe Crafter Kipper…ERGO!
Lees ook:VW brengt nieuwe Crafter naar de Bouwbeurs
Lees ook:Volkswagen Bedrijfswagens; topwaardering van de TuV!
Lees ook:VW Crafter Logistics Edition – logische keuze voor transporteurs…
Lees ook:VW presenteert Crafter California XXL

2 reacties op “Ultieme Crafter rolstoelbus van VW

 1. Wellner Mobiliteit

  Wat een prachtige bus. Mooi om te zien dat de producenten ook in willen spelen op de taxi branche en daarmee niet drukken op comfort en gebruiksgemak. De Crafter zet hiermee dan ook een nieuwe standaard!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Het is een stuk handiger dan relatief dure ombouw via specialisten….

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.