9ff neemt Porsche 911 Turbo Cabriolet onder handen

Het resultaat is onvoorstelbaar. Maar liefst 910 pk weet 9ff uit de motor van de 911 (997) Turbo te halen. Standaard levert dit blok al 480 pk, maar de heren van 9ff verdubbelen dit bijna! Naast het extra vermogen kun je 911 ook optisch wijzigen. Nieuwe voorbumper, andere achterbumper, nieuwe velgen - je kent het wel. Maar dat is natuurlijk niet waarom het allemaal draait bij 9ff. Dat is namelijk de topsnelheid. 9ff staat namelijk bekend om hun hogesnelheidstesten op het ronde circuit van Nardo.

 

Hun vorige record staat op 380,5 km/u met een 'gewone' 911 (997) Cabriolet met  'slechts' 780 pk. Wat dit 910 pk sterke monster gaat doen is nog niet officieel gemeten. Maar dat de wagen wel zo rond de 400 km/u gaat uitkomen is wel zeker. Eens kijken of hij harder kan dan de Bugatti Veyron. Het zou toch wat wezen met een cabriolet. Al hebben ze bij die snelheden het dak natuurlijk wel dicht.

 

Bron

Lees ook:9FF komt met supercar!
Lees ook:Volkswagen trekt doek af van de Passat Coupé
Lees ook:Honda Civic Type R snelste op Nurburgring…
Lees ook:Audi komt met A3 Cabriolet!
Lees ook:Abarth brengt exclusieve uitvoering….

4 reacties op “9ff neemt Porsche 911 Turbo Cabriolet onder handen

 1. Daan

  Leuk blog, jammer alleen dat er niet zoveel geblogt wordt in ‘Tuning enzo’. Ons blogteam zou wel wat blogwerk willen doen!

  @Leo: zou jij contact met ons willen openemen?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Leo

  @Daan – Dit blog wordt, net als alle andere blogs van deze aanbieder, door mensen ingevuld met een passie of vanuit een behoefte te publiceren over een bepaald onderwerp. Dat doe ik ook. Mijn contacten met de autowereld stammen uit mijn eigen professie in dat vakgebied en ik kan dus bogen op meer dan 35 jaar ervaring in dat vakgebied. Hoe zeer Tuning lijkt aan te spreken, uit de statistieken zie ik dat niet terug. Hoe aardig het aanbod van schrijven voor ook is, ik kan het slechts accepteren als het gratis en voor niets zou gebeuren en ook nog als het zodanig leesbaar en interessant is dat het voor lezers iets toevoegt. Grtz. Leo

    /   Beantwoorden  / 
 3. Daan

  @Leo: dank voor je reactie, kun jij mij een e-mail adres informeren?

  Mvg

  Daan

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.