Dubbelslag Peugeot in Le Mans

Geweldige zege voor Peugeot in Le Mans....

Daar had niemand van te voren toch echt op gerekend. Een dubbele overwinning voor Peugeot tijdens de 24-uurs race van Le Mans. Afgelopen weekend was dit toch het geval. Van begin tot eind waren de beide door een dieselmotor aangedreven Peugeot 908HDi’s de marathonrace in handen en kwamen ze als eerste en tweede over de finish. Een derde auto van dit type werd uiteindelijk zesde. De zege ging naar het team van Marc Gene, Alexander Wurz en David Brabham. Toch ging alles niet van een leien dakje, in de pits van het Franse merk reden twee deelnemers op elkaar en dat kostte een auto van het Pescarolo-team de verdere deelname. De beide Peugeot wezen de eerste Audi R15 terug naar de derde plek, een Lola-Aston Martin werd vierde.

Lees ook:Sportief succes Peugeot
Lees ook:Band houdt Peugeot van zegen in Sebring
Lees ook:Audi wint in Le Mans
Lees ook:Peugeot wil weer winnen!
Lees ook:Sportief succes Peugeot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.