Sportief succes Peugeot

Met de dubbele overwinning in de 1000 km van Francorchamps heeft Peugeot een geslaagde generale repetitie beleefd voor de 24 Uren van Le Mans, die in het weekeinde van 11-12 juni aanstaande wordt verreden. Bijna 35.000 toeschouwers zagen hoe Anthony Davidson, Marc Gené en Alexander Wurz na zes uur racen op het zonnige Ardennen-circuit aan het langste eind trokken. Voor Peugeot Team Total was het de vijfde achtereenvolgende overwinning in de Belgische lange-afstandswedstrijd. In de Intercontinental Le Mans Cup, waarvoor de 1000 km van Francorchamps meetelt, leidt het Franse merk in de tussenstand bij zowel de constructeurs als de teams. De race verliep precies zoals Peugeot het gepland had. De wagens waren betrouwbaar en snel en tegelijkertijd kon men het brandstofverbruik en de bandenslijtage binnen de perken houden. Peugeot startte voor deze ronde niet als favoriet, maar won desondanks. Er staat ons voor Le Mans echter nog heel veel werk te wachten.

Lees ook:Stijlvol einde raceseizoen voor Peugeot..
Lees ook:Sportief succes Peugeot!
Lees ook:Dubbelslag voor Peugeot bij Cupracing
Lees ook:Peugeot wil weer winnen!
Lees ook:Toyota klaar voor Le Mans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.