Band houdt Peugeot van zegen in Sebring

Dat belooft nog wat in Le Mans......de 908 blijkt een zeer potente auto te zijn...

Peugeot moest genoegen nemen met een tweede plaats tijdens de 12-uursrace van Sebring. Deze race telt als een parktijktest voor de aankomende 24-uursrace van Le Mans. Peugeot zag de Sebring-race ook in eerste instantie als niet veel meer dan een training voor het grotere evenement. Maar bleek achteraf toch wat teleurgesteld dat men met de twee 908 HDi FAP Dieselprototypen toch niet wat hoger op de ranglijst had kunnen eindigen. Want een tweede en vijfde plek waren net even te weinig eer voor het zeer goed presterende Team Peugeot Total. De tweede plek was helemaal zuur omdat deze werd veroorzaakt door een leeglopende band. De tweede auto van het team kreeg tijdens de race transmissieproblemen en moest ook een hogere plek op het ereschavot aan zich voorbij laten gaan. Uiteindeling ging Audi met de eer strijken. Gezien het verloop va deze race wordt veel verwacht¬†van het titanengevecht in Le¬†Mans tussen de beide dieselteams. In de ranglijst eindigde de eerste benzineauto, een Acura, op de vierde plaats en nam een Chevrolet Corvette de vijfde plek in beslag. Le Mans belooft erg spannend te worden…..

Lees ook:Stijlvol einde raceseizoen voor Peugeot..
Lees ook:Dubbelslag Peugeot in Le Mans
Lees ook:Toyota Racing klaar voor Le Mans…
Lees ook:Audi wint in Le Mans
Lees ook:Porsches voor Le Mans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.