Total scoort met nieuw shopconcept COSIE

Total - CosieDinsdag 14 november a.s. presenteert Total tijdens de Tankstation Vakbeurs 2017 het nieuwe shopconcept voor de tankstationondernemer: COSIE. COSIE staat voor Coffee, Sandwich, Inspiration & Experience.
COSIE is vorig jaar uitgerold binnen het eigen netwerk van Total tankstations. De behaalde resultaten en klantwaardering waren zo positief, dat Total COSIE nu ook aan haar tankstationondernemers gaat voorstellen. Het nieuwe shopconcept is modulair en kan op maat van ieder tankstation worden toegepast. Het blijkt een echte klantenbinder.
Eigenlijk is COSIE méér dan een shopconcept. Het is een omgeving waar klanten als gasten worden verwend met koffie van barista-kwaliteit, verse sapjes, culinaire sandwiches en een restaurantgevoel. Frisse kleuren, alle ruimte, luxe toiletten: COSIE maakt het tankstation tot een plek waar weggebruikers graag komen én terugkomen. En waar ze vriendelijk verleid worden om méér te kopen dan brandstof alleen. Daarmee zal COSIE het rendement van tankstations een flinke boost geven.
Total logoDe Tankstation Vakbeurs is gratis toegankelijk voor het publiek. Een gastvrij Total-team staat klaar om bezoekers kennis te laten maken met het meest vernieuwende concept in de tankstationbranche.
Via Total is het mogelijk om de beurs kosteloos te bezoeken door aan te melden via www.total.nl/tankstations/tankstationvakbeurs.

Lees ook:Onbemand tankstation Total geopend…
Lees ook:Total helpt….
Lees ook:TOTAL best populair
Lees ook:Nieuwe biobrandstof van Argos
Lees ook:COPA Prijzen voor Total tankstations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.