Nieuwe biobrandstof van Argos

Brandstofleverancier Argos heeft onlangs Blue One 95 gelanceerd. Met deze duurzame brandstof zet Argos een nieuwe standaard voor bewuste automobilisten. De verbeterde prestaties, lagere CO2-uitstoot en de gunstige prijs maken Blue One 95 tot een interessant alternatief voor EURO 95. Op het Argos tankstation in Vlaardingen tankten 2e kamerlid Rene Leegte en CEO Peter Goedvolk de eerste auto vol met de nieuwe, duurzame brandstof die twee cent onder de adviesprijs van EURO 95 wordt aangeboden.

Blue One 95 is een nieuwe, innovatieve brandstof met 15% natte ethanol. Hierdoor is Blue One 95 schoner en goedkoper en levert de brandstof betere prestaties dan reguliere benzine. Blue One 95 is geschikt voor personenauto’s met benzinemotoren die vanaf 2001 op de markt zijn verschenen en is nu al verkrijgbaar bij 17 Argos tankstations. Binnenkort is Blue One 95 ook beschikbaar bij andere tankstation in heel Nederland (zowel bij Argos als bij andere tankstations). Argos noemt zichjzelf voorloper op het gebied van biobrandstoffen en lanceerde als eerste bedrijf in 2005 een biobrandstof aan de pomp. Met de lancering van Blue One 95 introduceer het bedrijf een brandstof die beter, goedkoper en duurzamer is dan reguliere benzine. Hiermee neemt men als organisatie een eigen verantwoordelijkheid en biedt de consument een alternatief om zelf een bewuste keuze te kunnen maken. Een bijkomend voordeel is dat er een accijnskorting wordt ontvangen, vanwege het hogere percentage ethanol in de brandstof. Men kan Blue One 95 hierdoor voor een lagere prijs aanbieden.

Lees ook:Puttens tankstation 100e Argosvestiging
Lees ook:Nieuwe brandstof voor prestatiegerichte auto’s
Lees ook:Total scoort met nieuw shopconcept COSIE
Lees ook:Duitse automobilisten huiverig voor E10
Lees ook:Extreme Koenigsegg: CCXR Special Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.