COPA Prijzen voor Total tankstations

Tijdens een feestelijke prijsuitreiking op donderdag 7 maart jl, zijn de beste Total tankstations van Nederland bekend gemaakt.
De top van het Nederlandse Total netwerk wordt dit jaar aangevoerd door Total De Uithof in Den Haag, Total Vermeulen in Prinsenbeek, Total de Vlakdissel in De Goorn, Total Krale in Staphorst en Total De Purmer in Purmerend. Allen zijn bekroond met een COPA-award.
COPA staat voor Commercial Performance Award en is de zoektocht van Total naar het best presterende station in Europa. In totaal doen ongeveer 3.500 stations aan met deze jaarlijkse competitie.
Jaarlijks evalueert Total de kwaliteit van de prestaties van haar stations op basis van gestelde criteria zoals verkoopresultaten, prestatie in promoties, serviceverlening, klantvriendelijkheid en inzet personeel, kiest ieder land de best presterende stations. Hieruit volgen de Nederlandse COPA-winnaars. Deze stations zijn de Nederlandse afvaardiging voor de eindselectie in Parijs. U weet dus dat als u Total tankt er aan sommige van die stations een feestelijk tintje hangt. Of ze nu ook meteen de literprijs feestelijk hebben verlaagd is de vraag natuurlijk….

Lees ook:Onbemand tankstation Total geopend…
Lees ook:Total breidt Cafe Bonjour-concept uit…
Lees ook:Total introduceert handige app
Lees ook:Zuinigheid voorop bij Total
Lees ook:Total scoort met nieuw shopconcept COSIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.