Onbemand tankstation Total geopend…

Onlangs opende Total Nederland in De Bilt officieel haar eerste onbemande tankstation onder de naam Total Express. Met dit nieuwe concept richt Total zich op consumenten die snel en goedkoop willen tanken, maar die wel de vertrouwde kwaliteitsproducten van Total willen gebruiken. De komende weken zullen nog meer Total Express stations in Nederland worden geopend.

Nederland is het eerste land waar de Total Groep onder de naam Total Express onbemande tankstations opent. De maatschappij beschikt in Nederland over een netwerk van ruim 350 tankstations. Deze stations kenmerken zich door kwaliteitsproducten en veel extra services, zoals een shop, carwash en bakery met versgebakken broodjes.

Daarnaast ontwikkelt Total steeds innovatief op maat gesneden producten en diensten voor specifieke doelgroepen. Zo werd eerder het concept MOTO Point voor motorrijders ontwikkeld en werkt Total aan een netwerk van snellaadpunten voor elektrische auto’s onder de naam Plug to Drive. Met de onbemande tankstations wil Total weer een andere doelgroep aan zich binden: de consumenten die kiezen voor kwaliteit, snelheid en lage prijzen.

De Total Express stations verkopen zowel Euro 95 ongelood en diesel als de premium producten Total Excellium 95 en Total Excellium diesel. De stations zijn zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend. De Express stations zijn omgekleurd naar de nieuwe Total kleuren. Op de website en de app van Total kunnen consumenten zien of er een Total Express station bij hen in de buurt is.

Lees ook:COPA Prijzen voor Total tankstations
Lees ook:Total helpt….
Lees ook:Nieuwe tankkaart bij BP
Lees ook:Total breidt Cafe Bonjour-concept uit…
Lees ook:Total introduceert handige app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.