TOTAL best populair

Van alle grote tankstationformules wordt die van TOTAL in 2013 het hoogst gewaardeerd door automobilisten, zo blijkt uit het Nationaal Petrol Onderzoek 2013 van Foodstep. Foodstep liet enkele duizenden Nederlandse automobilisten de tankstations en tankshops die zij bezoeken waarderen.

Het Nationale Petrol Onderzoek, een initiatief van Foodstep, is een grootschalig consumentenonderzoek waaraan bijna 13.000 consumenten hebben deelgenomen. De steekproef is representatief naar geslacht, leeftijd en regio voor de groep van 18 jaar tot en met 65 jaar. En wordt verder representatief gemaakt naar rijgedrag en bezoekfrequentie, zodat het aantal bezoeken per dag te berekenen is aan alle tankstations in Nederland en het aantal bezoeken met aankoop in de tankshop. Het onderzoek geeft inzicht in gedrag, beweegredenen en beoordelingen/behoeften van consumenten en verklaart de reden van hun bezoek aan een tankstation. Intussen werd wel duidelijk dat automobilisten momenteel massaal zoeken naar alternatieven voor de relatief dure tankstations langs de snelwegen. Die maakten vorig jaar een omzetdaling mee van tien procent. Met name de relatief grote prijsverschillen met stations in andere gebieden maakt dat zelfs leaserijders nu omrijden voor goedkopere brandstof….

Lees ook:Speciale kortingen bij Tango!
Lees ook:Nimoto komt nu ook met viertakt scooters…
Lees ook:Toyota meest duurzaam
Lees ook:Total helpt….
Lees ook:Onbemand tankstation Total geopend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.