Total helpt….

Deze week werd een drietal tankstations van Total Nederland uitgerust met een AED (Automatische Externe Defibrillator). Met dit initiatief op het gebied van veiligheid en gezondheid wil Total een bijdrage leveren aan de zo belangrijke eerste hulp bij een hartstilstand. Total start een proef met het plaatsen van een AED op haar tankstations. Wanneer de test succesvol is en er behoefte is aan uitbreiding in het netwerk, wordt installatie van de AED mogelijk uitgebreid op meerdere tankstations van Total in Nederland.

Direct reanimeren en de inzet van een AED zijn van levensbelang. De AED’s bevinden zich centraal in de verschillende shops en zijn algemeen beschikbaar voor burgerhulpverleners. Het eigen stationspersoneel wordt ook getraind in het gebruik van de AED. “We hopen uiteraard dat de inzet nooit nodig is. Maar mocht iemand plotseling in de problemen komen, dan is het wel erg fijn dat er ook een AED beschikbaar is”, aldus Geert Houbrechts, Directeur Retail.

De AED’s zijn gebruiksklaar geïnstalleerd op de Total tankstations: Thorbeckeweg te Zaandam, Schiebroek te Rotterdam en Aurora te Leiderdorp. Ook zijn er plannen om later dit jaar nog een aantal Total rijkswegstations van een AED te voorzien. Alle bij Total geplaatste AED’s worden opgenomen in het door het Rode Kruis beheerde landelijke AED-netwerk.

Lees ook:Onbemand tankstation Total geopend…
Lees ook:COPA Prijzen voor Total tankstations
Lees ook:Total introduceert handige app
Lees ook:Total scoort met nieuw shopconcept COSIE
Lees ook:Voetbalclubs gespekt door TOTAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.