Louwman start Driving Experiences

D.E. 02Louwman Exclusive in Utrecht, vertegenwoordiger van onder andere de automerken McLaren, Maserati, Morgan, TVR en Lamborghini, biedt zijn klanten per direct een aantal spannende activiteiten aan onder de noemer Driving Experience. In samenwerking met Phil Bastiaans, meervoudig Nederlands en Europees kampioen in diverse autosportklassen, verzorgt Louwman circuit- en rijvaardigheidstrainingen en in samenwerking met Rob Hoogvliet van GT Rally zijn er diverse autoritten. Gestart wordt met een circuittraining en rijden op ijs en nog voor de zomer volgt een prachtige tocht door beeldschoon Italiƫ. Voor Louwman Exclusive, waar service en beleving op het hoogste niveau vanzelfsprekend zijn, is het aanbieden van de Driving Experience-activiteiten een logische stap.

D.E. 03Twee soorten evenementen, twee verschillende manieren van aanpak. Phil Bastiaans, al jaren een bekende naam op de internationale circuits, ontwierp het hoogwaardige programma om de rijvaardigheid aan te scherpen. De klanten van Louwman Exclusive zijn bij hem in goede handen. Phil was onder meer kampioen in het Dutch GT4, de koningsklasse van de Nederlandse autosport en nu verzorgt hij met zijn team trainingen gericht op voertuigbeheersing, rijvaardigheid en veiligheid. En het zijn juist die zaken die centraal staan in alle door Louwman Exclusive aangeboden trainingen. Als aandenken heeft iedere deelnemer de mogelijkheid om zich een geheel gepersonaliseerde raceoutfit te laten aanmeten.
De eerste activiteiten die Louwman Exclusive aanbiedt onder het nieuwe label Driving Experience zijn de circuit- en ijstraining en de toertocht naar Italiƫ. Maar er zit meer in het vat. Alle evenementen zijn te zien en te boeken via de website www.louwmanexclusive.com.

Lees ook:McLaren terug op het circuit…
Lees ook:Zandvoort’s debuut nieuwe McLaren…
Lees ook:Sportieve successen bij McLaren…
Lees ook:McLaren verovert Apeldoorn
Lees ook:Louwman Exclusive zet Morgan en TVR langs de A2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.