Zandvoort’s debuut nieuwe McLaren…

Op 8 en 9 juli aanstaande staat Circuit Zandvoort twee dagen lang in teken van de Louwman Exclusive Fandays. Dat betekent dat de mooiste en meest exclusieve auto’s van Nederland samenkomen op het circuit voor demonstraties en workshops. Ook het meerijden in een bijzondere auto is mogelijk. Bovendien beleeft de McLaren 720S, de nieuwste telg uit de Super Series van het Britse merk en volgens velen de benchmark in de klasse van de supercars, er zijn publieksdebuut.
De Louwman Exclusive Fandays op 8 en 9 juli hebben een uniek karakter: niet alleen klanten en relaties van Louwman Exclusive zijn met hun exclusieve auto van harte welkom op het circuit van Zandvoort, ook fans die graag eens al dat ie mooie en bijzondere vierwielers van dichtbij willen zien, kunnen er hun hart ophalen. Louwman Exclusive zorgt in samenwerking met Circuit Zandvoort voor een gevuld en spectaculair programma. Uiteraard wordt er geracet en hebben de eigenaren van een supercar de mogelijkheid het nieuwe asfalt van het circuit zelf te ervaren. Misschien wel met een fan aan boord, want diverse eigenaren van spectaculaire bolides hebben al toegezegd de bijrijdersplaats voor een echte fan vrij te houden.

Op de paddock van Circuit Zandvoort richt Louwman Exclusive een VIP Parking in, waar klanten van Louwman Exclusive hun exclusieve auto kunnen parkeren. Daarnaast verzorgt het Louwman Museum een display van een aantal zeer fraaie en bijzondere auto’s uit de collectie. Natuurlijk neemt Louwman Exclusive zelf ook een aantal zeldzame supercars mee naar Zandvoort, waaronder de nieuwe McLaren 720S die niet eerder te zien is geweest in Nederland. De nieuwste McLaren uit de Super Series, die dit voorjaar werd gepresenteerd op de autotentoonstelling van Genève, is volgens velen de benchmark op het gebied van supercars van dit moment. Met 720 pk en een acceleratie van 0 tot 200 km/h in 7,8 seconden zijn de prestaties adembenemend. Ook spectaculair is de 570S die een aantal ronden over het duinencircuit zal maken in handen van racelegende Michael Bleekemolen.

Kaarten voor de Louwman Exclusive Fandays kosten 15 euro per stuk en zijn te bestellen via http://www.britishracefestival.nl/. In hetzelfde weekend heeft ook het British Race Festival op het circuit plaats, dus liefhebbers van Britse iconische merken als Morgan en TVR genieten ook van een stukje Britse heritage. De Louwman Exclusive Fandays worden verzorgd in samenwerking met AutoWeek en Circuit Zandvoort.

Lees ook:McLaren verovert Apeldoorn
Lees ook:McLaren maakt Pinksteren extra zonnig…
Lees ook:Louwman met exclusief gamma naar bijzondere beurs…
Lees ook:McLaren pakte uit tijdens de IAA
Lees ook:McLaren werkt aan nieuwe Super Series…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.