McLaren verovert Apeldoorn

Louwman Exclusive, officieel vertegenwoordiger van het Britse sportwagenmerk McLaren in Nederland, zal een aantal McLarens op het Concours d’élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn tentoonstellen, waaronder de nagelnieuwe McLaren 650S. Zonder twijfel is deze supercar een van de smaakmakers van het concours. Het is voor het eerst dat het Britse sportautomerk aan het concours is verbonden.
Louwman Exclusive en McLaren zijn in Apeldoorn aanwezig met een eigen paviljoen. De nieuwe McLaren 650S die nog maar net is geïntroduceerd, zal er te zien zijn, alsook de McLaren 12C. En McLaren-importeur Louwman Exclusive probeert ook de unieke P1, met een prijs van ruim 1 miljoen euro en een oplage van 375 stuks, naar de paleistuinen te halen.

Wat de aanwezigheid van Louwman Exclusive en McLaren extra bijzonder maakt, is de komst van de McLaren P1, een van de meest spraakmakende hypercars van dit moment. Het model is in een beperkte oplage geproduceerd en was binnen no-time uitverkocht. Louwman Exclusive wist een van de 375 exemplaren te verkopen en probeert nu ook een exemplaar mee naar het concours te nemen.
Louwman Exclusive is onderdeel van de Louwman Groep, een van de grootste particuliere automotive ondernemingen in Nederland en onder meer verantwoordelijk voor de import van de merken Toyota, Lexus, Suzuki, TVR en Morgan. Tot de groep behoort ook het wereldberoemde Louwman Museum in Den Haag, waar een van de belangrijkste modellen uit de historie van McLaren is te bewonderen: de M8F Can-Am. Met deze auto won coureur Peter Revson in 1971 de Can-Am-titel.

Lees ook:McLaren bij Louwman
Lees ook:McLaren in Louwman Museum
Lees ook:McLaren maakt Pinksteren extra zonnig…
Lees ook:Louwman met exclusief gamma naar bijzondere beurs…
Lees ook:Zandvoort’s debuut nieuwe McLaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.