Louwman Exclusive zet Morgan en TVR langs de A2

Morgan in showroom LouwmanLouwman vertegenwoordigt via haar werkmaatschappij BV Nimag al 45 jaar Morgan en 35 jaar TVR. Louwman Group heeft besloten deze merken per 1 februari a.s. onder te brengen bij Louwman Exclusive. In de indrukwekkende showroom van Louwman Exclusive langs de A2 in Utrecht komen de Morgans en TVR’s nog beter tot hun recht. De overtuiging is daar de bestaande en loyale klanten uitstekend te kunnen bedienen. Daarnaast wordt bij Louwman Exclusive een doelgroep bereikt die nu niet in aanraking komt met deze bijzondere Britse merken, maar die wel de passie heeft die daarbij past.
En bijzonder zijn beide merken. Het oer-Britse Morgan bouwt al meer dan honderd jaar open sportwagens met drie of vier wielen. Het bekendst zijn de legendarische Plus 4 en Plus 8 terwijl de indrukwekkende Aero Coupe en Aero Supersports inmiddels ook veel respect afdwingen bij eigenaren en liefhebbers van supercars.
TVR is wellicht iets minder bekend dan Morgan, maar bestaat al bijna zeventig jaar. En hoewel het de laatste jaren wat stil is rond het merk, bestaat er in Nederland een grote groep liefhebbers van modellen als de S, Griffith en Chimaera, onder meer vanwege het kenmerkende geluid van de krachtige V8-motoren.
Vanzelfsprekend is ook het onderhoud van de Morgans en TVR’s bij Louwman Exclusive in meer dan goede handen. De zeer ervaren medewerkers van BV Nimag verhuizen namelijk mee naar Utrecht. Daarmee blijven de kennis en de ervaring die in 45 jaar zijn opgebouwd behouden en zijn zowel auto’s en klantwensen in zeer kundige handen.

Lees ook:Morgan van oud naar nieuw….
Lees ook:Morgan; exclusiviteit alom….
Lees ook:Fikse groei voor Maserati in ons land….
Lees ook:McLaren verovert Apeldoorn
Lees ook:Louwman start Driving Experiences

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.