BCA had drukke 1e veilingdag

BCA entree Px187OTQyNjA3LTItMTEyMTAxODA3Mw==-De eerste van de drie grote openingsveilingen van BCA Autoveiling zit erop. De XL Lease Fleet beet vandaag het spits af in het nieuwe pand van het internationale veilinghuis in Barneveld. De belangstelling voor 304 ex-leaseauto’s was groot: ruim 200 bieders in de zaal, zo’n 250 bedrijven die de veiling online volgden en bijna 2700 biedingen. Bij de rondleidingen trok vooral de testbaan de nodige aandacht.
Algemeen Directeur van BCA Autoveiling kijkt dan ook tevreden terug op dag 1: “Het was druk, de sfeer uitstekend en de business wederom prima. Autoveilingen gaan een steeds belangrijker deel uitmaken van het remarketingproces. Dat BCA Autoveiling die toenemende belangstelling aankan, is vandaag wederom gebleken.”
De komende dagen zijn er meer nieuwe en grote veilingen bij BCA, die net als vandaag worden omlijst met een hapje, drankje, cadeaus en rondleidingen in het nieuwe pand. Op 15 mei, is de NL CGR-veilig, waarbij auto’s worden geveild die rechtstreeks bij particulieren zijn ingekocht en dus zeer gunstig zijn geprijsd. Vrijdag 16 mei a.s. staat in het teken van een motorfietsenveiling en een megagrote veiling van bedrijfsvoertuigen.

Lees ook:BCA doet overname
Lees ook:Nieuwe directeur FLeetSelect
Lees ook:Nieuwe manier van werken bij BCA Autoveiling…
Lees ook:BCA Autoveiling zet morgen brommobieltjes te koop…
Lees ook:Winterveiling bij BCA Barneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.