BCA doet overname

Barneveld. BCA. Iede Aukema en Edwin van der Hout.BCA Autoveiling heeft op de laatste dag van 2013 FleetSelect Online Autoveilingen overgenomen. Het nieuwe bedrijf zal geleid gaan worden door de huidige directeur van BCA Autoveiling, Iede Aukema. Met de bundeling van krachten zet het bedrijf een belangrijke stap in het verder professionaliseren van autoveilingen in Nederland. Door de overname van FleetSelect Online Autoveilingen is BCA Autoveiling het grootste automotive remarketingbedrijf van Nederland. Op jaarbasis worden zo’n 32.000 voertuigen verhandeld met een gezamenlijke omzet van circa 170 miljoen euro. BCA Autoveiling en FleetSelect bieden in de nieuwe samenstelling werk aan circa 100 medewerkers.
Vast staat dat er voorlopig vanuit de nieuwe BCA-vestiging in Barneveld en de huidige FleetSelect-locatie in Zeewolde gewerkt zal worden.

Met de overname van FleetSelect door BCA Autoveiling is BCA Autoveiling het grootste remarketingbedrijf van Nederland en het enige bedrijf dat het fysiek en online veilen aanbiedt. Ook het grootschalige, internationale afzetgebied van BCA Autoveiling wordt door geen enkele andere automotive remarketeer aangeboden.

Lees ook:Nieuwe directeur FLeetSelect
Lees ook:Nieuwe manier van werken bij BCA Autoveiling…
Lees ook:Nederlandse overname Belgisch leasebedrijf…
Lees ook:Van Mossel neemt Citroën Amsterdam over…
Lees ook:Na de Kerst; grote veiling bij BCA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.