Na de Kerst; grote veiling bij BCA!

BCA Autoveiling Px187Njk2NjE2LTEtMTgwNjY3NzEwMw==BCA Autoveiling gaat op 27 december a.s. tijdens de MEGAveiling zo’n 600 ex-lease auto’s aanbieden. Het is de grootste fysieke autoveiling die ooit in Nederland heeft plaatsgevonden. De auto’s zijn te bezichtigen bij BCA Autoveiling in Barneveld, bieden kan op locatie of online. Belangstellenden die de veiling in Barneveld bijwonen, staan een zakelijk interessante als ook een gezellige en goed verzorgde dag te wachten.
Het is niet de eerste keer dat BCA Autoveiling zo’n MEGAveiling houdt. Wel is deze eindejaarsveiling groter dan ooit. Vorig jaar gingen er 500 ex-lease auto’s onder de hamer, dit jaar zullen dat er zo’n 600 zijn die allemaal op die ene dag per opbod aan de autohandel verkocht gaan worden. En op een feestelijke en gezellige manier bovendien. Hostesses zullen de belangstellenden ontvangen en er is uitgebreide catering aanwezig.

Om in een dag zeshonderd auto’s te kunnen veilen, zal het tempo hoog liggen. Dat betekent niet dat kopers niet weten waarop ze gaan bieden. Elke auto is voorzien van een onderhoudshistorie en een uitgebreide fotoreportage. Deze informatie is voor de veiling al online te raadplegen via www.bca-autoveiling.nl/megaveiling en tijdens de veiling bij de auto’s aanwezig. De MEGAveiling start op 27 december om 10.00 uur en gaat door totdat de laatste auto is geveild. Vanaf acht uur ’s ochtends zijn de kavels in Barneveld te bezichtigen

Lees ook:Winterveiling bij BCA Barneveld
Lees ook:BCA scoort met Megaveiling
Lees ook:BCA veilt klassiekers….
Lees ook:BCA had drukke 1e veilingdag
Lees ook:Nieuwe manier van werken bij BCA Autoveiling…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.