Nieuwe manier van werken bij BCA Autoveiling…

BCA - Px187NjIwOTY4LTEtMzkyOTUyNzk=BCA Autoveiling, de grootste remarketeer van Europa, blijft vernieuwen. Na de recente samenwerkingsovereenkomst met Autoscout24.nl en zijn nieuwbouwplannen, komt het bedrijf nu met een geheel nieuwe vorm van veilen: eAuction. eAuction is de perfecte combinatie van de traditionele, fysieke veiling en het digitale veilen vanachter de computer.

Nooit eerder was het mogelijk om online te bieden, de kavels per computer te bekijken en rechtstreeks te bieden terwijl een veilingmeester de kavels bespreekt, vragen kan beantwoorden en live afhamert. BCA Autoveiling komt als specialist in automotive veilingen als eerste met dit concept.

gebrauchtwagen00De praktijk leert dat online veilen enorm aanslaat, maar dat potentiele kopers toch graag de kavels goed willen bekijken. Ook het afhamerproces wordt aangenamer gevonden dan alleen het per mail insturen van biedingen. Daar speelt BCA Autoveiling met eAuction op in. Tevens kunnen via eAuction auto’s worden geveild die op locatie staan en niet fysiek aanwezig zijn bij BCA Autoveiling.

De eerste eAuction is de Lease Fleet Online-veiling op 6 november a.s. In deze veiling worden ex-leaseauto met minder dan 150.000 kilometer en jonger dan vijf jaar geveild. Deze auto’s zijn onder andere afkomstig van Nederlandse leasemaatschappijen.

Lees ook:Na de Kerst; grote veiling bij BCA!
Lees ook:BCA Autoveiling zet morgen brommobieltjes te koop…
Lees ook:Autoveiling Barneveld gaat nieuw bouwen
Lees ook:BCA had drukke 1e veilingdag
Lees ook:Winterveiling bij BCA Barneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.