BCA Autoveiling zet morgen brommobieltjes te koop…

Aixam Crossline_EvoBCA Autoveiling staat te boek als remarketing specialist van personen- en bestelauto’s. Toch doet het bedrijf meer. Zoals op dinsdag 22 oktober, dan wordt een grote faillissementsveiling gehouden van Auto Zwaluw BV met bijna nieuwe brommobielen. Particulieren en zakelijke kopers kunnen er hun slag slaan.

Brommobielen zijn enorm in trek en zijn in een aantal gevallen de basis voor een florerende business. Soms gaat het echter mis en rest er niets anders dan de voorraden te gelden te maken via een veiling. Zo ook in het geval van een grote hoeveelheid brommobielen van diverse merken en uitvoeringen. Van zeer luxueus tot uiterst sportief, de ‘Brommobielveiling’ van BCA Autoveiling heeft ze allemaal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABij zaken als deze brommobiel-veiling na een faillissement, is de toegevoegde waarde van BCA Autoveiling duidelijk. Het bedrijf verzorgt desgewenst het transport en de registratie na afloop van de veiling, zoals het ook voertuiginspecties en het veiling-gereed maken van de kavels tot de taken behoren. Daarnaast realiseert BCA Autoveiling natuurlijk een meer dan uitstekende opbrengst, en het maakt daarbij niet uit of het over schade- en verzekeringsauto’s, brommobielen of ex-leaseauto’s gaat. Wie een voertuig te veilen heeft, een goede opbrengst en een professionele afhandeling verlangt, kan niet om BCA Autoveiling heen.

Lees ook:Autoveiling Barneveld gaat nieuw bouwen
Lees ook:Winterveiling bij BCA Barneveld
Lees ook:Nieuwe manier van werken bij BCA Autoveiling…
Lees ook:Na de Kerst; grote veiling bij BCA!
Lees ook:BCA had drukke 1e veilingdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.