Winterveiling bij BCA Barneveld

BCA Autoveiling winter 2016Maar liefst 500 paar brandende koplampen brengt letterlijk licht in de duisternis van de donkere dagen eind januari. BCA Autoveiling in Barneveld verzorgt op donderdag 28 januari a.s. de Lease Winter Veiling waar 500 mooie ex-lease en fleetauto’s worden geveild. Voor deelnemers aan de veiling staat er heerlijke winterkost klaar en bovendien zijn er speciale prijzen te winnen tijdens deze feestelijke personenwagenveiling.

A staff checks a car parked outside of Toyota Motor Corp's showroom in TokyoHet draait die 28ste januari natuurlijk om 500 mooie, jonge auto’s, afkomstig uit lease en fleet. Ze zijn door hun vaak prima staat van onderhoud interessant voor zowel de zakelijke als de particuliere koper en, zoals gebruikelijk bij BCA, voorzien van een rapport van zowel de technische als de optische staat. Maar er is meer. Wie tijdens de Lease Winter Veiling auto’s koopt wordt beloond. Bij aanschaf van zes auto’s, wordt de koper beloond met een credit. Eén credit levert een SONOS Play 1 op, twee credits een SONOS Play 3. Drie credits zijn zelfs goed voor een iPad Pro. Leuke prijzen dus bij deze speciale veiling van voornamelijk zakelijk ingezette vierwielers.

De Lease Winter Veiling van 500 jonge auto’s op donderdag 28 januari a.s. begint om 10.00 uur. Vanaf 8.00 uur zijn de auto’s te bekijken bij BCA Autoveiling in Barneveld. Meebieden kan in de veilinghal of online. Meer informatie is te vinden op www.bca-autoveiling.nl, waar enkele dagen voor de veiling de complete kavellijst en technische rapportages te bekijken zijn.

Lees ook:Na de Kerst; grote veiling bij BCA!
Lees ook:BCA scoort met Megaveiling
Lees ook:Nieuwe manier van werken bij BCA Autoveiling…
Lees ook:BCA had drukke 1e veilingdag
Lees ook:Overname in autoleaseland…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.