Nieuwe directeur FLeetSelect

Kieft BCA resized 12968186494_974df32401Het eind december door BCA Autoveiling overgenomen FleetSelect heeft een nieuwe directeur. De 44 jarige Hans Kieft gaat het in Zeewolde gevestigde bedrijf leiden. Hij neemt het roer over van Iede Aukema van BCA Autoveiling die tijdelijk aan beide bedrijven leiding gaf. Kieft treedt per 17 februari in dienst van FleetSelect Online Autoveilingen.

Na de overname van FleetSelect Online Autoveilingen door BCA Autoveiling en de overdracht door voormalig FleetSelect-eigenaar Edwin van der Hout is Aukema op zoek gegaan naar een opvolger voor Van der Hout. Die is gevonden in Hans Kieft, die rechtstreeks aan Aukema zal rapporteren. Het aanstellen van een specifieke directeur voor FleetSelect is een logische beslissing. FleetSelect en BCA Autoveiling blijven onafhankelijk van elkaar draaien. Wel wordt gekeken op welke gebieden de twee specialisten elkaar kunnen versterken. Zo groeit de markt voor autoveilingen nog steeds, en met name door een verdere internationalisering, kan online en dus FleetSelect een nog belangrijkere rol gaan spelen.

BCA Autoveiling is met de overname van FleetSelect uitgegroeid tot het grootste automotive remarketingbedrijf van Nederland. Op jaarbasis worden zo’n 35.000 voertuigen verhandeld met een gezamenlijke omzet van circa 170 miljoen euro. BCA Autoveiling en FleetSelect bieden werk aan circa 100 medewerkers en werken vanuit de nieuwe vestiging van BCA Autoveiling in Barneveld en vanuit het vertrouwde FleetSelect-pand in Zeewolde.

Lees ook:BCA doet overname
Lees ook:BCA had drukke 1e veilingdag
Lees ook:BCA scoort met Megaveiling
Lees ook:Nieuwe manier van werken bij BCA Autoveiling…
Lees ook:Na de Kerst; grote veiling bij BCA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.