Dealergroep zet auto’s bij BCA op de veiling…

BCA 2 16Bochane Autogroep, een van de grootste dealerholdings van Nederland, gaat samenwerken met BCA Autoveiling en BIDDO op het gebied van het taxeren en veilen van gebruikte auto’s. Bochane zocht naar externe partners voor het remarketingtraject en vond BCA Autoveiling en het platform BIDDO.
Het op een goede manier inruilen en verkopen van gebruikte auto’s wordt een steeds complexere aangelegenheid. Marktwaardes van auto’s veranderen snel en er zijn steeds meer modellen op de markt die om een gespecialiseerd afzetkanaal vragen. Waar de een geen gat ziet in bijvoorbeeld een hybride, kan een andere partij er geen genoeg van krijgen. Een diepgaande kennis van de markt is dus steeds belangrijker.

Renault-Megane-Grandtour-GT-f498x333-F4F4F2-C-26125a82-388721BCA Autoveiling zal met zijn volledig geautomatiseerde taxatiesysteem door Bochane ingezet worden voor online taxaties. Het BCA-systeem berekent op basis van de ingevoerde gegevens snel een reële en markconforme inruilwaarde voor de auto. Bochane zal ook een beroep op BIDDO doen. Middels een transparant systeem is Bochane, dankzij de taxatiekracht van vijf grote automotive partijen, gegarandeerd van minimaal 5 biedingen binnen 15 minuten.

Bochane heeft ervoor gekozen te gaan samenwerken met BCA Autoveiling en BIDDO vanwege de enorme kennis en ervaring die beide hebben in het kopen en verkopen van gebruikte auto’s. De aftrap van de samenwerking is per direct.

Lees ook:Nieuwe Hyundai dealer in Tiel….
Lees ook:Autoveiling Barneveld gaat nieuw bouwen
Lees ook:BCA doet overname
Lees ook:Nieuwe directeur FLeetSelect
Lees ook:Na de Kerst; grote veiling bij BCA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.