Nieuwe Hyundai dealer in Tiel….

Bochane-Tiel is de nieuwe autodealer van het Koreaanse automerk Hyundai. De nieuwe vestiging is deze maand toegevoegd aan de Hyundai-organisatie en is al enige tijd actief. Met het Tielse bedrijf spreekt de Bochane Groep opnieuw het vertrouwen uit in de Koreaanse fabrikant en haar importeur. De Bochane Groep is sinds 2006 Hyundai-dealer en heeft inmiddels zes Hyundai-vestigingen. Om de opening van Bochane-Tiel extra onder de aandacht te brengen, is het bij Bochane-Tiel van 13 t/m 15 september Open Huis.

De vestiging van Bochane-Tiel is gelegen aan de Zuiderhavenweg 7 in Tiel. Vestigingsmanager Bob Monster: “Geografisch gezien sluit dit gebied goed aan bij de andere Hyundai-vestigingen. Door de schaalgrote van de Bochane/Hyundai-organisatie is het mogelijk te investeren in aantrekkelijke acties voor de klant. Daarnaast heeft Bochane veel kennis en ervaring in huis. Doordat we meer Hyundai-vestigingen hebben, zijn we in staat vele extra services aan te bieden, zoals autoschade reparatie, autoleasing, autofinanciering, autoverzekeringen, autoverhuur en kunnen we onze klanten een eigen klantenkaart aanbieden. Dit doen wij allemaal in eigen beheer, waardoor onze klanten kunnen genieten van het voordeel van one-stop-shopping bij Bochane en Hyundai.

De Bochane Groep is een professionele en zeer ambitieuze automotive-organisatie met 20 vestigingen, waarvan er 6 als Hyundai-dealer actief zijn. De Hyundai-dealers zijn gevestigd in Arnhem, Heteren, Veenendaal, Zeist, Utrecht en nu dus ook in Tiel. Het personeelsbestand is de laatste jaren met in totaal 405 personen flink gegroeid. Bij Hyundai-dealer Bochane-Tiel zijn 7 personen werkzaam.

Het adres van de nieuwe Hyundai-dealer Bochane-Tiel is:
Zuiderhavenweg 7
4004 JJ Tiel

Lees ook:Hyundai trots op dealers
Lees ook:Hyundai dealers gelauwerd…
Lees ook:Vijf sterren voor Hyundai-organisatie
Lees ook:De een zijn dood is….
Lees ook:Gratis winterbanden bij Hyundai i10 of i20!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.