Gratis winterbanden bij Hyundai i10 of i20!

Hyundai I10 wit zijaanzichtDe nieuwe Hyundai i10 is volgens de importeur een schot in de roos! Niet alleen wordt de nieuwe stadsauto door zowel pers als publiek geprezen, ook de nieuwe leasevorm voor particulieren slaat aan. Het private lease-concept van Hyundai (Alles-in-1 Abonnement) levert zo op het eerste gezicht dan ook louter voordeel op. Hyundai biedt nu extra voordeel voor automobilisten die zorgeloos rijplezier voor een vast bedrag per maand wensen. Wie nu een Hyundai Alles-in-1 Abonnement afsluit voor de Hyundai i10 of (en dat is nieuw) de Hyundai i20, krijgt de Hyundai geleverd met gratis zomer- én winterbanden. Ook zorgt de Hyundai-dealer voor de opslag van de banden én de jaarlijkse wissel/montage.
Verberg volledig bericht
Koop daarom geen Hyundai, neem een abonnement! Het grote voordeel van het private lease-systeem is dat de klant voor een vast maandbedrag zonder verrassingen zorgeloos in een Hyundai kan rijden. Er hoeft geen grote investering ineens te worden gepleegd, zodat klanten hun spaargeld op hun rekening kunnen houden. Reparatie, onderhoud en banden worden gegarandeerd door – en vinden plaats bij – de Hyundai-dealer. Daarnaast is het Alles-in-1 Abonnement, volgens de ANWB, ook nog eens enkele tientjes per maand goedkoper dan wanneer de Hyundai wordt gekocht.

Wie meer wil weten over die bijzondere concept moet maar even langs gaan bij een Hyundai-dealer. Die kan het vast tot in detail uitleggen.

Lees ook:Hyundai scoort met alles-in-1-abonnement
Lees ook:Private Lease bij Hyundai
Lees ook:All-in-one abonnement bij Hyundai
Lees ook:SEAT verlaagt de Private-Lease-tarieven…
Lees ook:ŠKODA – aantrekkelijker Private Lease prijzen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.