Vijf sterren voor Hyundai-organisatie

Hyundai i30 white frontDe Nederlandse Hyundai-dealers worden door hun eigen klanten zeer gewaardeerd om hun openheid en transparantie. Dat blijkt sinds deze maand ook uit het nieuwe waarderingssysteem Hyundai Five Star Rating voor Hyundai-dealers dat in Nederland openbaar is gemaakt.
Hyundai – momenteel de op drie na grootste autofabrikant ter wereld – wil niet zozeer uitgroeien tot de grootste autofabrikant ter wereld als wel tot de meest geliefde. Om dat doel te bereiken, dient elke Hyundai-dealer uitstekende rapportcijfers te kunnen overleggen op het gebied van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Het Hyundai Five Star Rating-systeem is een waarderingssysteem dat transparant de kwaliteit en de dienstverlening van de Hyundai-dealer inzichtelijk maakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKlanten kunnen na een werkplaatsbezoek via een digitale enquête ‘sterren’ uitdelen aan de Hyundai-dealer. De score van de klant wordt vervolgens op de website van Hyundai www.hyundai.nl en op de website van de desbetreffende dealer openbaar gemaakt. De sterren variëren van nul tot vijf sterren (voor uitstekende service). Ook kan de klant de beoordeling toelichten. Kennelijk hebben de Koreanen de volumedrang omgezet in een groter kwaliteitsgevoel. Niet alleen in de auto’s die men momenteel aanbiedt, maar ook in de showrooms waar deze wagens worden verkocht. Voor klanten een prima ontwikkeling natuurlijk.

Lees ook:Hyundai duikt in financieringen
Lees ook:Hyundai komt met eigen sportief merk; N!
Lees ook:Hyundai dealers gelauwerd…
Lees ook:Amstelveense Hyundai dealer wint competitie
Lees ook:Met Hyundai op reis? Auto kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.