Hyundai komt met eigen sportief merk; N!

01-New-Generation-i20-WRCHyundai plaatst tijdens de internationale autoshow in Frankfurt (17-27 september) voor de eerste keer het sportmerk N in het spotlicht. Met diverse showcars toont Hyundai aan dat het merk klaar is om binnen afzienbare tijd, behalve de aansprekende modellen die momenteel in de showroom staan, ook zogenoemde high performance modellen te gaan aanbieden.
De N staat voor Namyang, het gigantische onderzoek- en ontwikkelingscentrum van Hyundai in Korea, dat tot de grootste en modernste R & D-centra voor auto’s ter wereld behoort. Hyundai N is nu verantwoordelijk voor de Hyundai i20 WRC. Hyundai neemt met deze auto – een jaar na de succesvolle rentree in deze eredivisie van de autosport – momenteel een tweede plaats in bij het kampioenschap voor constructeurs.

02-New-Generation-i20-WRCHyundai is een ambitieus automerk dat kwaliteit en prijs bundelt in een uitgebreid gamma van aansprekende producten. Hyundai wil nu ook binnen afzienbare tijd klanten gaan bedienen die puur op emotionele gronden kiezen voor hoogrenderende motoren in aansprekende Hyundai-modellen. Dit zijn Hyundai’s die uitblinken door aansprekende motorprestaties en uitmuntend weggedrag en die circuitwaardige prestaties kunnen leveren. Deze modellen vallen onder het N-label van Hyundai. Of er op termijn ook meer normale modellen met een N-gevoel op de markt verschijnen is nog niet bekend. Maar gezien het succes van sportieve labels bij andere merken lijkt dat een kwestie van tijd.

Lees ook:Nieuwe ontwikkelingen bij Hyundai
Lees ook:Hyundai dealers gelauwerd…
Lees ook:Hyundai in actie
Lees ook:Hyundai presenteert de i20 Coupe
Lees ook:Hyundai start EK-actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.