Hyundai in actie

Hyundai_ix35_statisch_voorzijde_headerHyundai zet de actiemodellen van de Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai ix20 en Hyundai ix35 nog eens extra in de schijnwerpers tijdens de Big Deal Week van 21 tot en met 25 maart. Tijdens deze actieweek is het niet alleen feest in de showroom van de Hyundai-dealer, maar valt er voor evt. kopers van zo’n Koreaan zelf ook volop voordeel te behalen. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 2.500,-.

Hyundai timmert momenteel hard aan de weg. De markt is krap, de kansen weliswaar nog steeds aanwezig en de afgelopen jaren zijn in hoog tempo diverse aantrekkelijke nieuwe modellen door het merk geïntroduceerd. Dat zijn stuk voor stuk modellen die met hun goede kwaliteit, moderne uiterlijk, rijke specificaties, ruime garantie en pakkende prijs een breed publiek hebben kunnen aanspreken. Daar plukt Hyundai nu de vruchten van.

Hyundai-i20-FL-driekwart-voor-Ned-kenteken_headerOm het rijden in een Hyundai voor nieuwe relaties nog aanlokkelijker te maken, heeft het merk tijdens de Big Deal Week vier aantrekkelijke aanbiedingen. Dat zijn de Hyundai i10 i-Deal, de Hyundai i20 i-Deal, de Hyundai ix20 i-Magine en de Hyundai ix35 i-Magine. Dit zijn modellen die niet alleen voorzien zijn van rijke standaardspecificaties en een pakkende prijs. Het voordeel kan oplopen tot liefst € 2.500,-. Let op, dit enorme voordeel is alleen geldig tijdens de Big Deal Week die van 21 tot en met 25 maart wordt gehouden bij de Hyundai-dealer. Wie zijn koopdrift niet meer in bedwang kan houden moet maar even als een speer richting Hyundai-dealer. Valt vast wel scherp te onderhandelen dunkt mij.

Lees ook:Hyundai zet i20 in de etalage
Lees ook:Hyundai in actie – deel 1
Lees ook:Hyundai brengt actiemodellen
Lees ook:Hyundai in actie – deel 2
Lees ook:Hyundai dealers gelauwerd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.