Hyundai in actie – deel 2

Hyundai heeft nog meer noten op haar actiezang. Ook in het kleinere marktsegment waar de Koreanen met de compacte ix20 tegen de concurrentie acteren zet men nu het actiewapen in. Sinds de introductie, nu bijna 3 jaar geleden, is dit een serieus te nemen auto in het segment. Dat komt volgens de fabrikant omdat de Hyundai ix20 precies de juiste balans tussen dynamiek en gebruiksvriendelijkheid biedt. De ix20 is niet alleen een frisse verschijning om te zien. Het model biedt met zijn aardige uiterlijk, zuinige motoren en de serie kenmerkende MPV-elementen, een compleet pakket.

Met de introductie van de ix20 i-Magine heeft Hyundai een actiemodel in elkaar gestoken dat de populairste uitrustingsspecificaties koppelt aan de vraag naar een ruime, zuinige, betaalbare en prettig ogende MPV. De ix20 1.4 i-Magine is gebaseerd op de populaire ix20 i-Motion, maar biedt vijf extra interessante opties voor een prijs van € 19.995,-. Voor deze aanvullende specificaties betaalt de consument dus slechts € 500, waardoor het consumentenvoordeel € 2.500 bedraagt. Er is al een Hyundai ix20 vanaf € 17.995,-.

Opties voor de actieauto die nu inclusief zijn:
Parkeersensoren in de achterbumper
16 inch lichtmetalen velgen (dubbel vijfspaaks design)
Navigatiesysteem met 6,5 inch touchscreen scherm
Bluetooth-carkit
Achteruitrijcamera

Aantrekkelijke usp’s die gelden voor alle nieuwe Hyundai-modellen zijn o.a. de 5 jaar Driedubbele Garantie zonder kilometerbeperking en zonder uitsluiting van onderdelen. Deze garantie geldt ook voor de nieuwe actiemodellen. Meer weten over alles wat de Koreanen voor u in petto hebben? Even langs bij een dealer in de buurt. Tenslotte moet je daar toch tot zaken zien te komen als je deze aanbiedingen te mooi vindt om te laten staan….

Naast deze zeer uitgebreide garantie en vijf jaar inspecties, profiteren Hyundai-rijders die hun auto bij de Hyundai-dealer in onderhoud hebben van vijf jaar gratis kaartupdate indien hun voertuig is voorzien van een af-fabriek navigatiesysteem. Dit is bij beide i-Magine actiemodellen het geval.

Lees ook:Hyundai in actie – deel 1
Lees ook:Hyundai in actie
Lees ook:BOVAG en Hyundai doen in verzekeringen..
Lees ook:Hyundai verlengt garantietermijn
Lees ook:Hyundai gaat in verzekeringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.