Hyundai gaat in verzekeringen

Hyundai zet grote stappen vooruit. Ook op het gebied van service en dienstverlening wil Hyundai een toonaangevende rol gaan spelen. Om onbezorgd rijplezier te garanderen biedt Hyundai een breed spectrum aan diensten aan, waarbij de nieuwe eigen autoverzekering een fenomeen is. De nieuwe Hyundai Autoverzekering is niet alleen compleet en gunstig in prijs, maar ook uniek omdat de Hyundai Autoverzekering vijf jaar nieuwwaardedekking geeft bij totaal verlies schade en diefstal. En dat geeft kopers van een Koreaanse auto toch extra zekerheden in financieel onzekere tijden.
Deze unieke dekking past uitstekend bij het overige servicepakket van Hyundai. Elke nieuwe Hyundai wordt immers al geleverd met vijf jaar Driedubbele Garantie.
De 5 jaar nieuwwaardedekking met de Hyundai Autoverzekering geeft aan dat de Hyundai-dealer de beste partner is in service en kwaliteit, ook als het gaat om de afwikkeling van schade. Vijf jaar nieuwwaarde garantie uniek in de branche. Maar naast deze unieke nieuwwaardedekking kent de Hyundai Autoverzekering de volgende voordelen:

Alle schade, ook ruitschade, kan worden gerepareerd bij de Hyundai-dealer. Bovendien hoeft geen eigen risico te worden betaald.
De Hyundai-dealer maakt gegarandeerd gebruik van originele Hyundai-onderdelen. Goed voor de restwaarde van de auto.
Twee jaar garantie op schadeherstel plus het behoud van de fabrieksgarantie.
Gratis vervangend vervoer gedurende 5 dagen bij een schade.
De Hyundai Autoverzekering is ondergebracht bij Bovemij Financiƫle Diensten, volmachtbedrijf van Bovemij Verzekeringen. Wie meer wil weten over dit nieuwe serviceproduct van het Koreaanse merk moet maar even langs gaan bij een dealer voor het merk in de buurt.

Lees ook:BOVAG en Hyundai doen in verzekeringen..
Lees ook:Motorhuis wordt nieuwe Haagse Hyundai-dealer
Lees ook:Hyundai scoort met selfie-actie
Lees ook:Hyundai komt met verbeterde i20
Lees ook:PRO-Actieve Koreanen

2 reacties op “Hyundai gaat in verzekeringen

    1. Leo

      Hyundai heeft de laatste tijd echt door wat wij, westerlingen, leuk vinden aan auto’s van Koreaanse fabrikanten. Je hoeft je er minder voor te schamen dan vroeger nog wel eens het geval was….

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.