Hyundai zet i20 in de etalage

Hyundai zet de lente in met een aantal aantrekkelijk acties. Een daarvan betreft de compacte i20 die kennelijk wel een duwtje in de rug kan gebruiken qua nieuwverkopen. Wie een aantrekkelijke en verrassend ruime auto in het B-segment zoekt en balans zoekt tussen prestaties, efficiëntie en betaalbare kwaliteit, maakt met de i20 een aardig alternatief voor de meer bekende modellen van de concurrentie. Hyundai komt nu met de i20 i-Deal. Met dit model biedt het Koreaanse merk een leuk compact model, boordevol extra’s vanaf € 14.795,-. Er is trouwens al een i20 vanaf € 12.795,-. Maar die basismodellen zijn meestal niet op voorraad en wel erg karig uitgevoerd.

Hyundai-i20-FL-driekwart-voor-Ned-kenteken_headerHyundai heeft met de i20 een messcherpe aanbieding binnen zijn klasse in de showroom staan. Ook de i20 i-Deal is modern vormgegeven, biedt evt. ruimte aan vijf inzittenden en profiteert net als alle nieuwe Hyundai personenwagens van de vertrouwenwekkende en uitgebreide 5 jaar Driedubbele Garantie.

De Hyundai i20 i-Deal is gebaseerd op het volumemodel, de i-Motion: een aantrekkelijke uitvoering met belangrijke extra’s zoals airconditioning, elektrisch verstelbare buitenspiegels, waarin ook knipperlichten zijn geïntegreerd. Deze spiegels zijn in de carrosseriekleur gespoten. Het stuurwiel is van leer en ook de pookknop is met leer bekleed. De i-Deal voegt daar sportieve 15 inch lichtmetalen velgen aan toe en een Bluetooth carkit met stemherkenning. Dit betekent een consumentenvoordeel van duizend euro ten opzichte van de al zeer scherp geprijsde i-Motion-uitvoering.

Wie meer wil weten over dit actiemodel van het oudste en meest bekende Koreaanse automerk moet maar even langs gaan bij de dealer.

Lees ook:Hyundai in actie
Lees ook:Hyundai brengt actiemodellen
Lees ook:PRO-Actieve Koreanen
Lees ook:Hyundai voert actie op de IX20 en IX35
Lees ook:Hyundai start EK-actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.