Hyundai duikt in financieringen

Hyundai en Santander ConsumerHyundai Motor Nederland kiest voor Santander Consumer Finance Benelux. De dochteronderneming van de Spaanse Santander Group gaat onder de naam Hyundai Finance de voorraad (wholesale) en consumenten (retail) financiering voor Hyundai verzorgen. William Shin en Bas Wibier, respectievelijk President en Managing Director van Hyundai Motor Netherlands, hebben de samenwerking samen met Jorge Alférez (CEO van Santander Consumer Finance Benelux) met hun handtekeningen bekrachtigd.

Vanaf 1 januari 2016 verzorgt Santander Consumer Finance een breed aanbod aan financieringsproducten voor de particuliere markt. Per 1 april a.s. wordt de wholesale financiering voor het Hyundai Netwerk verzorgd.

Hyundai is sinds 1978 actief in Nederland. Anno 2016 is Hyundai naar eigen verklaring een van de snelst groeiende automerken in Nederland. De toenemende populariteit van Hyundai wordt verklaard door de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit voor de auto’s en alle daarbij bijbehorende diensten die worden geleverd zodra een Hyundai wordt gekocht. Hyundai – de op drie na grootste autofabrikant ter wereld – streeft er niet zozeer naar om de grootste autofabrikant te zijn, maar wel de meest klantvriendelijke. Dat betekent dat Hyundai ook op het gebied van service hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het dealernetwerk en daarbij het accent legt op klantvriendelijkheid en de adequate levering van (financiële)diensten.

Lees ook:Vijf sterren voor Hyundai-organisatie
Lees ook:Kwaad weg bij Hyundai
Lees ook:Hyundai stoot door, meer dan 20.000 auto’s verkocht in 2011
Lees ook:Hyundai gaat in verzekeringen
Lees ook:Hyundai tevreden over 1e halfjaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.