Jaguar laat glimp zien van nieuwe XF Sportbrake

1-JaguarXF_sport_brake_WimbledonJaguar heeft op het iconische Centre Court van Wimbledon een eerste glimp getoond van de nieuwe XF Sportbrake. Deze dynamisch premium estate wordt aankomende zomer gepresenteerd en verschijnt naast de XF sportsedan in de Jaguar line-up. De beroemde tennisbaan van de All England Lawn Tennis Club fungeerde als groot canvas voor een eerste blik op de nieuwe XF Sportbrake. Ian Callum, Jaguar Director of Design, keek toe hoe baanmedewerkers de beroemde witte lijnen van het veld transformeerden onder het oog van Neil Stubley, hoofd baanverzorging bij de All England Lawn Tennis Club.

3-JaguarXF_sport_brake_WimbledonDe nieuwe XF Sportbrake premium estate biedt cvolgens de Britse fabrikant net als de bekroonde XF sportsedan een markant uiterlijk, dynamisch rijgedrag en state-of-the-art technologie, waaronder Jaguar’s Lightweight Aluminium Architecture.

Jaguar is officieel partner van The Championships op Wimbledon 2017 (3 t/m 16 juli) en het Nederlandse Ricoh Open 2017 (12 t/m 18 juni) op Rosmalen. Om die reden werkt Jaguar ook samen met de Nederlandse Jaguar Ambassadeur en voormalig Wimbledon-winnaar Paul Haarhuis, die nu in een XE 2.0d rijdt.

Lees ook:In een Jaguar XF Sportbrake op zoek naar legendarische tennisbaan…
Lees ook:Nieuwe Jaguars nu bij de dealer
Lees ook:Nieuwe Jaguar F-Type voor Chris Froome
Lees ook:Jaguar steunt SKY wielerploeg
Lees ook:Jaguar exposeert F-Type tijdens beurs voor ‘iets rijkeren..’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.