Jaguar steunt SKY wielerploeg

De nieuwe Jaguar XF Sportbrake is deze week al op de Engelse wegen te zien. Van 9 tot en met 16 September rijdt een prototype namelijk mee als volgwagen in de Ronde van Engeland, ter ondersteuning van de Team Sky wielerploeg.
Met het optreden van de nieuwe XF Sportbrake in de Ronde van Engeland krijgt de succesvolle samenwerking tussen Jaguar en Team Sky een passend vervolg. Met Britse renners als Chris Froome, Bradley Wiggins, Mark Cavendish en Luke Rowe behoort Team Sky in deze zware meerdaagse wielerronde opnieuw tot de favorieten. Eerder dit jaar wist Team Sky als eerste Britse wielerploeg immers de Tour de France te winnen, met bovendien Bradley Wiggins als eerste Britse winnaar.

Het officiƫle wegdebuut in de Ronde van Engeland is een voorbode van de marktintroductie van de XF Sportbrake. In Engeland verschijnt de veelzijdige nieuwe Jaguar vanaf november in de showrooms. Voor Nederland volgt de introductie bij de Regionale Jaguar Centra in december.
Ter ere van de overwinning van Team Sky in de Tour de France, heeft Jaguar een film gemaakt: Een dag in het leven van Team Sky en de XF Sportbrake. In deze korte film wordt duidelijk met welke extreme omstandigheden mens en machine te maken krijgt tijdens ‘s werelds beroemdste wielerronde. De film is te bekijken op Youtube.

Lees ook:Nieuwe Jaguar F-Type voor Chris Froome
Lees ook:Ford levert auto’s aan Team SKY
Lees ook:Volvo voorop in Eneco Tour
Lees ook:Jaguar laat glimp zien van nieuwe XF Sportbrake
Lees ook:In een Jaguar XF Sportbrake op zoek naar legendarische tennisbaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.