Nieuwe Jaguar F-Type voor Chris Froome

Chris Froome Presented with Jaguar F-TYPETer ere van een prachtige tweede overwinning van Team Sky in de Tour de France, heeft Jaguar winnaar Chris Froome beloond met een zeer speciale F-TYPE. Jaguar is trots dat het dit jaar opnieuw een bijdrage heeft kunnen leveren aan het succes van Froome en Team Sky, met het ter beschikking stellen van de Jaguar XF Sportbrake als officiële ploegleiderswagen.

Als onderdeel van de door Jaguar opgezette #GetBehindTeamSky social media campagne, hebben fans van de ploeg via Twitter foto’s ingestuurd om uiting te geven aan hun steun. Uit het overweldigende aantal foto’s is een selectie gemaakt, die is gebruikt om de F-TYPE te voorzien van de beroemde, blauwe ‘Team Sky’ baan die over het midden van de auto loopt. Ter ere van de bijzondere prestatie van Team Sky is deze uitgevoerd in geel, in plaats van blauw. Dit ontwerp sluit aan bij de kleuren van de Jaguar XF Sportbrake van Team Sky, die tijdens de laatste etappe van de Tour in Paris eveneens is voorzien van foto’s die door de vele supporters zijn ingestuurd (zie onder).

Voor Team Sky was de overwinning van Chris Froome het tweede achtereenvolgende succes in de Tour de France, nadat sir Bradley Wiggins in 2012 als eerste Britse wielrenner de Gele Trui naar Parijs wist te brengen.

Lees ook:Jaguar steunt SKY wielerploeg
Lees ook:Ford levert auto’s aan Team SKY
Lees ook:ŠKODA geeft Parijs primeur voor Kodiaq
Lees ook:In een Jaguar XF Sportbrake op zoek naar legendarische tennisbaan…
Lees ook:ŠKODA’s pop-up winkel in Utrecht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.