Nieuwe Jaguars nu bij de dealer

Jaguar -a72b-a8a9dcJaguar 5ee26d-jaguar_2520xf_252014my-large-1382604093Bij de Regionale Jaguar Centra staan inmiddels de vernieuwde Jaguar XF Saloon en XF Sportbrake. Behalve een rijke uitrusting en rijcomfort bieden beide sportieve modellen, met hun moderne en zuinige motoren, ook zakelijke rijders en fleet managers veel voordeel. De vanafprijs bedraagt respectievelijk € 49.900,- voor de Jaguar XF en € 52.690,- voor de XF Sportbrake.

‘A Jaguar for the price of a car’. Met deze slogan maakt Jaguar duidelijk dat rijden in een Jaguar nu bereikbaarder is dan ooit. Dat komt tot uiting in de prijslijst van de vernieuwde Jaguar XF, die begint bij € 49.900,- voor de XF Saloon. De Jaguar XF Sportbrake is er vanaf € 52.690,-. Leaseprijzen beginnen bij € 978,- op basis van Full Operational Lease, 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar.

Voor de vernieuwde Jaguar XF is de efficiënte ECO2 aandrijflijn beschikbaar. Hiermee bedient Jaguar een nieuwe doelgroep van kostenbewuste autoliefhebbers die voortaan kunnen genieten van het rijplezier, de luxe uitrusting en het veelgeprezen design van een Jaguar. Tegelijkertijd profiteren zij van een uitzonderlijke brandstofefficiency en lage emissies. De ECO2 aandrijflijn omvat een 2.2 viercilinder dieselmotor met een vermogen van 120 kW (163 pk), dat via een achttraps automatische transmissie wordt overgebracht op de achterwielen. Ondanks sportieve prestaties blijft het brandstofverbruik mede door toepassing van een Intelligent Stop/Start Systeem beperkt tot 4,9 l/100 km, met CO2-emissies van slechts 129 g/km.

Wilt u zelf ook even kennismaken met een van de schitterende nieuwe Jaguars, bezoek dan even een regionale dealer voor het traditionele Britse merk.

Lees ook:Jaguar steunt SKY wielerploeg
Lees ook:Gratis automaat bij BMW
Lees ook:BMW zet 5-serie in de etalage
Lees ook:Jaguar laat glimp zien van nieuwe XF Sportbrake
Lees ook:In een Jaguar XF Sportbrake op zoek naar legendarische tennisbaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.