Rallyrijders op weg naar het hoge noorden…

Rally 20131206 Start FBTO Noordkaap Challenge3FM DJ Herman Hofman en 35 mede avonturiers zijn vertrokken voor een barre rallytocht naar het meest noordelijke puntje van Europa: de FBTO Noordkaap Challenge. 3FM DJ Giel Beelen gaf het startschot. De deelnemers van de rally leggen binnen 12 dagen ruim 7.000 kilometer af naar de Noordkaap. De Challenge heeft tot doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request 2013, die dit jaar aandacht vraagt voor kindersterfte als gevolg van diarree.

Na de start vertrokken de teams via Leeuwarden richting de Noordkaap. De teams voeren gedurende de reis opdrachten uit om geld in te zamelen voor de stille ramp waar 3FM Serious Request dit jaar aandacht voor vraagt: kindersterfte als gevolg van diarree. Op 19 december finishen de teams in Leeuwarden, de stad waar dit jaar het Glazen Huis van 3FM staat.

Van 6 tot en met 12 december rijden 18 auto’s de loodzware tocht van Nederland naar het noordelijkste punt van Noorwegen: de Noordkaap. Onderweg krijgen de deelnemers diverse opdrachten om donaties te werven voor Serious Request. Daarnaast kan iedereen ‘jijkiest’ of ‘Herman’ naar 4333 sms-en. Hiermee wordt 3 euro per sms gedoneerd en bijgeschreven op de cheque die uiteindelijk wordt overhandigd in het Glazen Huis. De belevenissen van de deelnemers zijn te volgen op facebook.com/FBTO, noordkaapchallenge.com en via Twitter #Noordkaap Kijk voor meer informatie op www.noordkaapchallenge.nl

Lees ook:Subaru op weg naar de Noordkaap
Lees ook:Rally richting noordkaap
Lees ook:LandRover steunt Serious Request
Lees ook:Land Rover sponsort ook nu weer 3FM Serious Request
Lees ook:Business Challenge met vertrek uit Almere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.