Business Challenge met vertrek uit Almere…

Bus.challenge logoVandaag start de Almere Business Challenge. Rond 06.00 uur vertrekt een stoet van 35 auto’s richting het Noord-Deense Aalborg. Dit initiatief – door Almeerse ondernemers georganiseerd- heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting de Opkikker, die ieder jaar zo’n 2000 gezinnen met een langdurig ziek kind verrassen met een onvergetelijke Opkikkerdag. In drie dagen rijden de 70 deelnemers naar Aalborg om daar vervolgens een dag te verblijven. Op zaterdag 1 april a.s. komen de auto’s volgens plan rond 17.00 uur terug in Almere, waar zij feestelijk worden onthaald op de Grote Markt. Gedurende deze dag worden er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud!
Lagoda PB 1De MAIN Energie Business Challenge is georganiseerd door Almeerse ondernemers. Deelnemende teams zijn gesponsord door familie, vrienden, kennissen, klanten en zakelijke relaties. Gedurende deze tour zullen deelnemende ondernemers hun relaties beter leren kennen en nieuwe relaties opdoen. De Challenge bestaat uit twee categorieën. De winnaar van de eerste categorie is het team met het meeste sponsorgeld. Zij winnen de jaarlijkse wisseltrofee. De winnaar van de tweede categorie wordt gekozen door de vakjury. Zij kiezen de mooiste of meest opvallendste auto. De opbrengst van het opgehaalde sponsorgeld gaat dit jaar wederom naar Stichting De Opkikker. MAIN Energie is dit jaar de hoofdsponsor van het evenement.
Over Almere Business Challenge
De Business Challenge is een jaarlijks terugkerende autotocht die wordt georganiseerd door Almeerse ondernemers. Naast een mooie rit is het uiteindelijke doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Opkikker.

Lees ook:KIA blij met leasetitel voor RIO..
Lees ook:Business Lease ondersteunt goed doel…
Lees ook:Avenu nieuw naam voor Jedi Almere
Lees ook:Ericsson werkt mee aan zonautoproject…
Lees ook:Toyota meest klantvriendelijke organisatie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.