Avenu nieuw naam voor Jedi Almere

De van oudsher bekende naam Jedi gaat verdwijnen in Almere....

De van oudsher bekende naam Jedi gaat verdwijnen in Almere....

Het zat er al enige tijd aan te komen nadat in April jl. de vier Almeerse dealervestigingen van Jedi werden overgenomen door Pon Dealer. De exploitatie van de Flevolandse Volkswagen-Audidealer van het eerste uur wordt vanaf nu overgenomen door het ook tot Pon behorende Avenu Autogroep. Dat laatste bedrijf is al bekend van haar dealerwinkels in Naarden, Hilversum en Huizen. Avenue gaat in Almere ook het dealerschap voor Seat voeren. Van de in totaal 68 medewerkers die voorheen bij Jedi werkten is een deel ook bij de nieuwe eigenaren aan de slag gebleven. De bedrijfsvoering werd wel gestroomlijnd in de afgelopen maanden. Jedi houdt nog een eigen vestiging open, die in Zeewolde, maar dat zal aan het einde van dit jaar overgaan naar een universele status.

Lees ook:Volkswagendealer Sanato naar Pon
Lees ook:Seat moet korter werken
Lees ook:Seat produceert 5 miljoen Ibiza’s…
Lees ook:Nedcar mag nog even door…
Lees ook:Seat bouwt 100e Leon Racer

4 reacties op “Avenu nieuw naam voor Jedi Almere

  1. eric

    citaat:
    Uit eigen ervaringen als VW medewerker, uit ervaringen van voormalig klanten van Jedi en ook als men kijkt naar de metingen van Pon op het gebied van klanttevredenheid en verkoopaantallen ziet men dat Jedi al jarenlang een slecht functionerende dealer is. Ook de klantervaringen op de site van de Autoweek zeggen m.i. genoeg.
    Eindelijk heeft Pon het dan toch voor elkaar dat een van de slechtst functionerende VW dealers overgenomen is. Gefeliciteerd voor alle werknemers.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    @Eric – Het blijft lastig om zonder duidelijke inzage in de ware redenen of oorzaken voor dit soort zaken meteen een panklaar antwoord te dichten. De waarheid ligt altijd ergens in het midden. Ik ken de organisatie van Pon van binnenuit, weet waar het om draait en ken ook de waarde van klantentevredenheidsonderzoeken. Meestal blijft toch vaak het niet behalen van targets de belangrijkste oorzaak van een stopzetting dealerschap of een overname. We zullen zien hoe Avenue het nu doet. Die worden ook vast meegenomen in die metingen…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Esther

    Jedi heeft dit weekeinde weer haar deuren geopend op de haar vertrouwde locatie aan de Markerkant 14-02. Een geweldig gezellige en hartverwarmende open huis dagen gehad met heel veel oude bekenden. Fijn om te horen dat een groot aantal klanten blij zijn dat wij weer in Almere zijn begonnen. We gaan er samen wat moois van maken! Van harte welkom!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Leo

    Ik reed onlangs voorbij aan het oude vertrouwde pand en zag dat er weer activiteiten werden ontplooid. Goed zo! Veel succes! Klanten weten jullie vast wel te vinden denk ik zo!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.