Land Rover sponsort ook nu weer 3FM Serious Request

Land Rover 3FM SponsorLand Rover zet een mooie eindejaarstraditie voort door ook dit jaar 3FM Serious Request en het Rode Kruis te ondersteunen. Dit jaar staat 3FM Serious Request in het teken van De Stille Ramp ofwel longontsteking. Dit is namelijk wereldwijd, maar vooral in Afrika, de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van onder de 5 jaar. Het motto dit jaar is dan ook ‘Laat ze niet stikken’. Land Rover steunt de actie met de inzet van diverse Land Rovers. Deze staan ter beschikking van de dj’s en de organisatie.

3FM Serious Request vindt dit jaar plaats van 18 t/m 24 december. De spil van de actie is het Glazen Huis in Breda. Daar verzorgen 3FM-dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende 24 uur per dag live radio en zijn ze continu te volgen op tv, via 3FM.nl en via social media. Luisteraars en sympathisanten kunnen tegen betaling verzoeknummers aanvragen. Het geld dat daar daarmee binnenkomt, wordt door het Rode Kruis gebruikt om kinderen op de juiste manier te behandelen en om goede informatie te geven.

Net als in voorgaande jaren ondersteunt Land Rover 3FM Serious Request door het ter beschikking stellen van auto’s. De Land Rovers Discovery Sport en Range Rovers Evoque zijn zeer herkenbaar dankzij de 3FM Serious Request- en Rode Kruis-logo’s. Deze auto’s worden gebruikt door de dj’s en door de organisatie van het evenement. Door het hele land worden (spontaan) talloze acties georganiseerd om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request – reporters en filmploegen kunnen met een Land Rover snel ter plekke zijn voor bijvoorbeeld opnamen. Door de opvallende bestickering zorgen de auto’s zelf ook voor extra aandacht voor de actie.

De samenwerking tussen Land Rover en 3FM Serious Request en het Rode Kruis is een traditie die in een groter geheel past. Land Rover Nederland werkt samen met het Nederlandse Rode Kruis en ook internationaal mag het Rode Kruis rekenen op ondersteuning van Land Rover. De samenwerking begon al in 1954 toen het merk voor het eerst een auto beschikbaar stelde aan de hulporganisatie.

Lees ook:LandRover steunt Serious Request
Lees ook:Wijnands in Bunschoten steunt Serious Request
Lees ook:LandRover laat kinderen Discovery camoufleren…
Lees ook:Subaru op weg naar de Noordkaap
Lees ook:Nieuwe motoren bij Land Rover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.