LandRover laat kinderen Discovery camoufleren…

Land Rover introduceert de nieuwe Discovery als de meest veelzijdige en technisch geavanceerde familie-SUV met de beste (terrein)capaciteiten ter wereld. Om een auto te maken die aan deze omschrijving voldoet, moeten de designers en ingenieurs van Land Rover wel de wensen en eisen van de meest veeleisende gezinnen ter wereld kennen en begrijpen. Daarom namen ze hun werk steeds mee naar huis…

Tijdens de duizenden ontwikkelingsuren van een nieuwe Land Rover is er altijd een groep kinderen – die van de ingenieurs en ontwerpers van Land Rover – beschikbaar die de behoeften van moderne families vertegenwoordigt en de ontwikkelingen voor de nieuwe auto op de proef stelt. De zwaarste uitdaging in het hele proces: alles geheimhouden wat hun vaders en moeders doen, totdat de auto is onthuld.

Wat is er dan mooier dan de creatieve jonge kinderen – die de nieuwe auto al door en door kennen – de camouflage te laten ontwerpen voor de nieuwe Land Rover Discovery? Dus werden de kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar aan het werk gezet om tekeningen te maken van hun favoriete dagjes uit én hun werk te signeren.

De finishing touch van de camouflage? De dikke laag modder op de auto als de nieuwe Discovery – met zeven opgewonden kinderen aan boord – laat zien waartoe hij in het terrein in staat is! Alex Heslop, Land Rovers Chief Engineer voor de nieuwe Discovery, vertelt: ‘We vonden het natuurlijk allemaal heel leuk dat we de kinderen ook konden betrekken bij het uiteindelijke design van de camouflage. Ze hebben het heus niet allemaal door, maar de kinderen speelden een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de nieuwe Discovery. De beste manier om inzicht te krijgen in de wensen en eisen van moderne gezinnen, is te kijken naar onze eigen gezinnen thuis. Daarom hebben we gezorgd voor negen USB-poorten, zodat ieder gezinslid zijn mobiele apparaat kan aansluiten. Daarom hebben we ook ruimte gecreëerd om vier iPads veilig uit het zicht op te bergen en is elke stoel in de nieuwe Discovery gewoon de beste stoel.’

De nieuwe Discovery belichaamt Land Rovers reis Above & Beyond en combineert Britse aantrekkingskracht met een onbedwingbare drang naar avontuur. De auto is voorzien van een systeem waarmee eigenaars de zitplaatsen in hun nieuwe Discovery op afstand kunnen configureren via de InControl Remote app op hun smartphone. Met ’s werelds eerste Intelligent Seat Fold-technologie is de opstelling van de achterste twee zitrijen binnen veertien seconden geheel aan te passen via de InControl Remote app, die te downloaden is met elk iOS- en Android-systeem.

Lees ook:Bekende presentator kiest voor LandRover
Lees ook:LandRover komt met nieuwe Discovery
Lees ook:Op avontuur in een LandRover Discovery?
Lees ook:LandRover zet speciale Discovery op de IAA…
Lees ook:Land Rover Discovery toont kracht – trekt trein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.