Nieuwe motoren bij Land Rover

Land Rovers nieuwste schone techniek voor benzinemotoren zorgt voor nog betere prestaties in de Land Rover modellen Discovery Sport en Range Rover Evoque. Voor beide modellen zijn geheel nieuwe 176 en 213 kW (240 en 290 pk) Ingenium Si4 benzinemotoren een nieuwe optie, naast de nieuwe 176 kW (240 pk) Ingenium Sd4 dieselmotor. De 213 kW (290 pk) Ingenium Si4 benzinemotor is meteen de krachtigste motor die ooit in beide modellen leverbaar was of wordt; deze motorversie wordt geleverd in combinatie met een dynamische bodykit die deze Britse oer-SUV voor de bovenklasse doet onderscheiden van zijn meer ‘nornmale’ broeders.
Van de Range Rover Evoque, de eerste compacte premium SUV, zijn intussen door het merk meer dan 600.000 exemplaren geproduceerd. De Discovery Sport met 5+2 zitplaatsen combineert nu premium details met volgens de fabrikant ongeƫvenaarde praktische bruikbaarheid. En voor alle duidelijkheid, de Ingenium benzine- en dieselmotoren worden geproduceerd in het Britse Jaguar Land Rovers Engine Manufacturing Centre in Wolverhampton.

Lees ook:Al half miljoen Evoques bij Land Rover
Lees ook:LandRover komt met nieuwe Discovery
Lees ook:Hertz en Jaguar intensiveren samenwerking…
Lees ook:Jaguar/Land Rover investeert stevig!
Lees ook:Land Rover versus hondenslede….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.