Toyota geeft prijs voor de nieuwe Verso

De vernieuwde Toyota Verso is er nu vanaf € 26.500. De ruime en flexibele gezinsauto, die zowel onderhuids als visueel een uitgebreide facelift kreeg, staat vanaf februari a.s. in de showroom. Voor het modeljaar 2013 kreeg de Verso een nieuwe neus, geheel in lijn met de meer dynamische uiterlijken van alle nieuwe Toyota´s. Het interieur is verfijnd en de wielophanging aangepast zodat de Verso nu nóg beter rijdt en stuurt. Door de aanpassingen is de Verso – die al tien keer de AutoWeek Tevredenheids Trofee voor de betrouwbaarste MPV kreeg – opnieuw helemaal bij de tijd.

De Verso is leverbaar in drie uitvoeringen: als Comfort, Aspiration en Business. De Comfort uitvoering is al royaal aangekleed en heeft onder meer standaard elektrisch verstelbare buitenspiegels, mistlampen voor, schijfremmen rondom, audiobediening aan het stuur, airconditioning, een knie airbag voor de bestuurder en Hill-start Assist Control, dat het wegrijden op hellingen vereenvoudigt.

De Verso is leverbaar met drie verschillende motoren: een zuinige 1.6 of 1.8 liter benzinemotor of een verfijnde 2.0 D-4D-F dieselmotor. De 1.8 liter benzinemotor kan worden gekoppeld aan een Continu Variabele Transmissie.

De luxe Aspiration uitvoering (vanaf € 28.710) zal volgens de Nederlandse importeur opnieuw de meest bestelde uitvoering zijn. Deze biedt onder andere een met leer bekleed stuur met audio-, telefoon- én cruise control bediening, het Toyota Touch Multimediasysteem met Bluetooth, parkeerhulpcamera achter en een gekoeld dashboardkastje. Ook climate control, 16 inch lichtmetalen velgen, een snelheidsbegrenzer en neerklapbare tafeltjes zijn standaard.

Lees ook:Toyota verfrist de Verso-S
Lees ook:Japanner met Beiers hart; Toyota Verso!
Lees ook:Toyota Proace – zoek de verschillen..
Lees ook:Toyota zet Verso op hoger niveau…
Lees ook:Ook facelift voor de Aygo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.