Toyota Proace – zoek de verschillen..

Toyota ProAce rear 13_06_17-02-Toyota_PROACE_bedrijfsautoToyota prijst de PROACE in het hart van zijn marktsegment: de nieuwe bedrijfswagen van Toyota is er al vanaf 17.570 euro. Financiering tegen 0% rente is mogelijk en de leaseprijzen beginnen bij 349 euro per maand. Zaken als Vehicle Stability Control (VSC), dagrijverlichting en mistlampen vóór zijn standaard, net als een airbag voor de bestuurder. Er is keuze uit twee lengtes, twee dakhoogtes en drie krachtige dieselmotoren. De PROACE komt in december pas naar Nederland, maar is vanaf vandaag al te bestellen. Een PROACE met dubbele cabine volgt.

De PROACE is leverbaar als Comfort en als Aspiration. De Aspiration is de meest begeerlijke uitvoering van de twee. Voor slechts 500 euro extra ten opzichte van de Comfort, zijn onder meer cruise control, een snelheidsbegrenzer, radio met USB, Bluetooth en handsfree kit, elektrisch bedienbare buitenspiegels én elektrisch bedienbare ramen en airconditioning standaard.

De nieuwe besteller is leverbaar in drie varianten. De bedrijfswagen heeft een laadcapaciteit van 5m3, 6m3 of 7m3 en een laadgewicht van 1.200 kilo. Toyota’s nieuwe bedrijfswagen is leverbaar met één of twee schuifdeuren en met twee achterdeuren of een achterklep.

Toyota ProAce front black 13_06_17-01-Toyota_PROACE_bedrijfsautoToyota biedt de nieuwe bedrijfsauto aan met drie krachtige dieselmotoren, die tot 2.000 kilo mogen trekken. De basis wordt gevormd door een soepele 90 pk aandrijflijn met een 1.6 motor (180 Nm bij 1.500 tpm). De tweede motor heeft een slagvolume van 2 liter en biedt 128 pk (320 Nm bij 2.000 tpm). De krachtigste aandrijflijn is 163 pk sterk (340 Nm bij 2.000 tpm) en kan met een automaat worden uitgerust.

Ferme standaarduitrusting voor de bestuurder en zijn passagiers
Juist omdat de PROACE een bedrijfswagen is en de bestuurder en zijn passagiers lange dagen maken, heeft Toyota werk gemaakt van het comfort. Denk onder meer aan een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, royaal te verstellen stuurwiel en een individuele passagiersstoel. Ook kan de PROACE worden uitgerust met een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, inclusief lendesteun én armsteun.

De PROACE is het resultaat van de samenwerking tussen PSA en Toyota. De PROACE mag worden gezien als opmaat naar de ontwikkeling van een nieuw gezamenlijk model. Door al die samenwerkingsverbanden moet je straks met een vergrootglas gaan kijken naar de verschillen met de wagens die door o.a. PSA (Peugeot en Citroen) worden aangeboden. Maar ondernemers kiezen vaak voor zekerheid en zullen dan wellicht eerder gaan voor Toyota, omdat het merk een goed imago combineert met langere garantietermijnen. In december in de showroom van de dealers!!

Lees ook:Toyota voegt Pickup-truck toe aan PROACE-gamma…
Lees ook:Toyota houdt hoofd en lading koel…
Lees ook:Toyota voert actie op de Auris!
Lees ook:Nieuwe drieling van PSA/Toyota
Lees ook:Toyota showt comfort van waterstofauto’s in concept…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.