Toyota voert actie op de Auris!

20140701_01_Toyota_Auris_Trend_met_1_250_euro_voordeel_voor_de_klantToyota voegt de Trend-uitvoering toe aan de line-up van de Auris. De Auris Trend is gebaseerd op de Auris Aspiration en voor slechts 200 euro extra voorzien van aantrekkelijke opties als 16 inch lichtmetalen wielen en sportstoelen met een elektrische lendensteun en stoelverwarming. Het klantvoordeel bedraagt maar liefst 1.250 euro. De Toyota Auris Trend is leverbaar als hatchback en Touring Sports en heeft een vanafprijs van 20.795 euro.
20140701_02_Toyota_Auris_Trend_met_1_250_euro_voordeel_voor_de_klantHet interieur van de Trend-uitvoering is van fijne extra’s voorzien. De sportstoelen zijn bekleed met speciaal ontworpen bekleding en het dashboard van de Trend is met leder afgewerkt. De bestuurder en voorpassagier genieten van stoelverwarming en een elektrisch verstelbare lendensteun geeft de chauffeur extra comfort. De achterportieren hebben elektrisch bedienbare ruiten én worden uitgerust met privacy glass. Dat staat, net als de standaard 16 inch lichtmetalen wielen, niet alleen fraai, maar beperkt ook de inkijk én zorgt voor wat extra koelte op de achterbank.
Wie meer wil weten over al dat voordeel bij Toyota moet maar even langs gaan bij de Toyota-dealer in de buurt. Wie weet wat voor moois je allemaal nog meer kunt vinden.

Lees ook:Toyota verlaagt de prijzen voor de Auris
Lees ook:Toyota verfrist de Verso-S
Lees ook:Toyota Auris met extra’s – The Black Edition…
Lees ook:Toyota’s Auris, 14% bijtelling en standaard automaat….
Lees ook:Veel voordeel op Toyota Auris Now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.